Türkiye milli futbol takımı - Meksika kaç kaç biter?

Hocalarım bugün bildiğiniz gibi saat 4'te Türkiye'miz ve Meksika maç yapacak sizce kim kazanacak? Geçen maç Amerika'yı yenip bir galibiyet almıştık ben Meksika'da berabere kalacağımızı veya kazanacağımızı düşünüyorum. Kadrolar açıklanınca bence anlaşılabilir. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

3-1 Ben gol yiyeceğimizi düşünüyorum fakat bu maçıda vermeyiz.

Avrupa uluslar karsılastırmasına bakıyorum, bir de bizimkilere, bir şey eksik aga.
Bizimkiler recx2 modunda sanki.
Bazen dusunuyorum benim algı ayarlarımdamı sorun var diye ama,
“Hiçbir şey olmasa da, kesin bir şeyler oluyor” yani.
Adamlar tay gibi, bizimkiler limoncu beygiri gibi resmen.
Hele Portekiz'in sag beki, elon masktan ucuz motormu almış, ne yapmış ya.

Amerika maçında aşırı eksiğimiz vardı ABD maçındaki gibi savunma hataları top kayıpları olursa Meksika bize 5 bile atabilir unutmayın Meksika aşırı derece atak yapan bir takım asla yorulmaz.

Son düzenleme:
Enayilik yapıp 2-1 kaybederiz, kendinden güçsüz takımlara Robin Hood tarifesi uyguluyor bu takım.

Amerika maçında aşırı eksiğimiz vardı ABD maçındaki gibi savunma hataları top kayıpları olursa Meksika bize 5 bile atabilir unutmayın Meksika aşırı derece atak yapan bir takım asla yorulmaz.

Gayet de iyi oyuncuları var hocam.

İlk golu yersek ondan sonraki gidişata bağlı. İstikrar devam ederse kaybetmeyiz. Barış alper başlarsa 11 de bence yeneriz.

Hocam son maç görmediniz mi barış alperi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…