Aklı olan Bundesliga, Premier League izler.
Oralarda skandallar yok, görüntü kalitesi daha iyi, maçlar hep aksiyonlu.
Bunu anlamıyorlar işte, takımımın 70'lerdeki 80'lerdeki maçını izliyorum. Bu ligin son 30 yılı şaibelidir.Aklı olan Bundesliga, Premier League izler.
Türk liginde her dönem şike vardı. Sadece bu kadar bilinmiyordu. Malatyaspor'un eski başkanı 26 yıl sonra açıklamıştı mesela 1980'lerde şike yaptıklarını.Bunu anlamıyorlar işte, takımımın 70'lerdeki 80'lerdeki maçını izliyorum. Bu ligin son 30 yılı şaibelidir.
Hocam Bundesliga da Bayern - Dortmund dışı pek izlenmez bence geçen Dortmund - Union Berlin maçına denk geldim içim kıyıldı ayakta uyuyacaktım.Aslında başlığın altında bunlar yazıyordu. Ama adminler sildi.
"
GS'ye FETÖsaray derler.
BJK'ye Tinerci ve tinertaş derler.
FB'de kaç yıldır şampiyon olamıyor bir de transfer olayları var malum.
Oralarda öyle skandallar yok, görüntü kalitesi daha iyi, maçlar hep aksiyonlu.
"
Bu arada şunların şu şekilde denmesinin sebebini de açıklayayım, bilmeyenler veya hatırlamayanlar hâlen var çünkü.Aslında başlığın altında bunlar yazıyordu. Ama adminler sildi.
"
GS'ye FETÖsaray derler.
BJK'ye Tinerci ve tinertaş derler.
FB'de kaç yıldır şampiyon olamıyor bir de transfer olayları var malum.
Oralarda öyle skandallar yok, görüntü kalitesi daha iyi, maçlar hep aksiyonlu.
"
Yok 100 yılı biraz daha çık.Bunu anlamıyorlar işte, takımımın 70'lerdeki 80'lerdeki maçını izliyorum. Bu ligin son 30 yılı şaibelidir.
Kesinlikle, ben de Süper Lig'i sadece skandal ve drama için izliyorum.Aklı olan Bundesliga, Premier League izler.
Bu arada şunların şu şekilde denmesinin sebebini de açıklayayım, bilmeyenler veya hatırlamayanlar hâlen var çünkü.
Galatasaray'ın efsanesi 'kral' lakaplı şahsın FETÖ'cü çıkması, ar*f erd*m'in FETÖ'cü çıkması, ism**l d*m*r*z'in FETÖ'cü çıkması ve kulüpten ihraç edilmemesi. Bunların yanında ergenekon ve balyoz kumpasları'ndaki savcı bozuntusunun da ihraç edilememesi durumu var. Bunun yanında bebek katili ve FETÖ elebaşının Galatasaray'lı olması gibi şeyler de var. Eklemeden de geçemeyeceğim, eski sami yen stadı'nın üst kullanım hakkı kendinde değilken stadı yıkıp yeni stadla değişmesini ve bunu da başka bir semtte yani şu anki stadın arazisine yapılmasını isteyip bu bağlamda hükümetten destek alıp hükümeti dolandırmış olmaları gibi bir durum var. Bununla alakalı bir flood uzunca bir süre gündem oldu Twitter'da, biraz araştırıp bulabilirsiniz.
Beşiktaş tribününün aşırı alkol ve ot kullandığını hepiniz biliyorsunuz, şairler Parkı/Kazan/Maçka parkı gibi yerlerin tiner çekenleri de çok olunca ve bunların Beşiktaşlı olması itibarıyla adımız tinerciye çıkmıştır.
Fenerbahçe'nin durumu biraz daha kaotik, bir kesim 3 Temmuz sebebiyle Fenerbahçe'nin atatürkçülük'ten koparılmaya çalışıldığı bir kumpas yapıldığı fikrinde. Bir kesim ise FETÖ'nün 2016 sonrasında ülkede etkisinin yitirdiğini (buna inanmıyorum, en basitinden Melih Gökçek ve saz arkadaşlarından başlayarak birçok önemli hükumet yanlısı figürün geçmiş konuşmalarına ve şu anki mevkiilerine bakabilirsiniz.) Ve Fenerbahçe'nin bu etkinin azalmasıyla birlikte şampiyon olamadığını düşünüyor. Transferler de bir bakıma bununla bağlantılı.
Trabzonspor'un neden 'hamsiler' dendiğini anlatmaya gerek yoktur herhalde.