Türkiye nasıl gelişmiş ülke olur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 7486
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    türkiye
Avrupa gibi olmayalım bence.
Avrupa gibi olalım derken, öyle giyinelim, kültürü kopyala yapıştır yapalım demiyoruz. Bilim, sanat ve teknolojilerinden faydalanalım; biz de bunları yapalım diyoruz. Ha, bir de hukuk olayı var. Hukuk sıfırdan yazılmaz. Avrupa'daki bütün sistem Roma sisteminin devamıdır. Kaç yıllık sistemdir o. Sisteme benzer bir sistemi çıkarmak mümkün değil.

Bu işte yanlış bi düşünce. Neden kültürümüze ters olsun ki? Ben Avrupa gibiden kastım yine kendi yurttaşlarımızla olan kendi özgümüze olan bir bağlılığı temsil etmiştim. Mültecilerden bahsetmiyorum bile. Ahlak olayı bu konunun dışında. Ben @4284'in saydığı maddelere itfahen yazmıştım o cümleyi.

İşte bende bunun için 4 senemiz daha var diyorum.

Son düzenleme:
Sen, hükümet değişince yani başka bir parti kazanır ülkeyi o parti yönetirse sorunların çözüleceğine mi inanıyorsun?

Keşke çözülse ama.

Son düzenleme:
Sen, hükümet değişince ya da başka bir parti kazanır ülkeyi o parti yönetirse sorunların çözüleceğine mi inanıyorsun?
İnanmıyorum. Umut fakirin ekmeği diyorum. Daha önce ki mesajda yazdığım gibi. Ancak şu an ki koşullara bakıldığında imkansıza yakın gibi dedim.

1-) Eğitimli toplum
2-) Maksimum yerli üretim

Bu saydığın maddelere istinaden dedim.

Aklı ve bilimi ön plana almadığımız müddetçe her zaman 3cü dünya ülkesi kalırız maalesef!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…