Avrupa gibi olalım derken, öyle giyinelim, kültürü kopyala yapıştır yapalım demiyoruz. Bilim, sanat ve teknolojilerinden faydalanalım; biz de bunları yapalım diyoruz. Ha, bir de hukuk olayı var. Hukuk sıfırdan yazılmaz. Avrupa'daki bütün sistem Roma sisteminin devamıdır. Kaç yıllık sistemdir o. Sisteme benzer bir sistemi çıkarmak mümkün değil.
Kültürümüze ters ve sözde gelişik toplum full + full İslamofobik. Ayrıca Türk düşmanları. Kısacası düşünce özgürlüğü yok. Ahlak demek Avrupa demek değildir ahlakını kendin yaratırsın. Ayrıca kökenleri çok bozuk. Sömürgeci devletler. Halkları buna karşı değil.
Kültürümüze ters ve sözde gelişik toplum full + full İslamofobik. Ayrıca Türk düşmanları. Kısacası düşünce özgürlüğü yok. Ahlak demek Avrupa demek değildir ahlakını kendin yaratırsın.
Bu işte yanlış bi düşünce. Neden kültürümüze ters olsun ki? Ben Avrupa gibiden kastım yine kendi yurttaşlarımızla olan kendi özgümüze olan bir bağlılığı temsil etmiştim. Mültecilerden bahsetmiyorum bile. Ahlak olayı bu konunun dışında. Ben @4284'in saydığı maddelere itfahen yazmıştım o cümleyi.
Ben "olur" ya da "olmaz" demiyorum. Olursa güzel olur, olmazsa kör döngüden çıkılmayacağı büyük bir gerçek. Olup olmaması halkın kendi kararına bağlı; oy açısından falan demiyorum. Okuyacağı kitap, yapacağı üretim, vatanına ve milletine katkısı, bunların hepsi geçerli.
Yanlış düşünce bu işte. Neden kültürümüze ters olsun ki? Ben Avrupa gibiden kastım yine kendi yurttaşlarımızla olan kendi özgümüze olan bir bağlılığı temsil etmiştim. Mültecilerden bahsetmiyorum bile. Ahlak olayı bu konunun dışında. Ben @4284'in saydığı maddelere itfahen yazmıştım o cümleyi.
İşte bende bunun için 4 senemiz var daha var diyorum.