İnsanları eve toplayıp kasaları sırtlamalarını istemektense beraber gidip internet kafede yan yana oynamak ayrı bir tat veriyor.
Detaylar
Kim cevapladı?O anlamda evet. Ben daha çok oyun oynamak için giden kişi sayısı azaldığı için öyle söyledim.Bazı şeyler de iş görüyor evde benim gibi yazıcısı olmayan gidip evrak işlerini görebiliyor en azından..
internet kafeye gitmemem için başlıca sebepler:
1.Yanımdaki 20-30 yaş aralığındaki dayı içtiği sigara ile beni akciğer kanseri edebilecek seviyede ha kovamam adamı ne yazıkki
2.Klavyelerin genelde içinden geçiyorlar.
3.yanındaki genco her vurulduğunda ana bacı söver ve bağırır.
4.masa numaranı çalarlar.
5.öğle arasında ve sonrasında dersten kaçan liseliler interneti yavaşlatır.
6.limitsiz koymadığın sürece hevesin kursağında kalır ve 10 dk fazla oynadığın için bazen 1 saatin parasını verirsin.
Bunlar dışında Hikayeli oyun oynamaya kalkmayın ben denedim olmadı. lmao.
1.Yanımdaki 20-30 yaş aralığındaki dayı içtiği sigara ile beni akciğer kanseri edebilecek seviyede ha kovamam adamı ne yazıkki
2.Klavyelerin genelde içinden geçiyorlar.
6.limitsiz koymadığın sürece hevesin kursağında kalır ve 10 dk fazla oynadığın için bazen 1 saatin parasını verirsin.
Bunlar dışında Hikayeli oyun oynamaya kalkmayın ben denedim olmadı. lmao.
miraçov
Üstün
İnternet kafe kültürüm neredeyse hiç olmadı çünkü doğdum doğalı bilgisayara sahiptim zaten. Babama bu konuda ne kadar teşekkür etsem az. Zamanının en iyi bilgisayarını, tabletini, telefonunu aldı bana teknolojiden geri kalmadım. İnternet kafe, PS cafe genelde bilgisayarları olmayanların gittiği yerler için 1200 adet cafenin kapanması normal 5 yıla iyice tarih olur diye düşünüyorum.
- Makaleler
- 3
Köfteden çok patates olurdu, önce patatesleri yer sonra ekmeği kapatıp hamburgere benzetirdik
Bu arada gayet de güzeldi
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Öğrenince yemeye devam ettiniz mi?Köfteden çok patates olurdu, önce patatesleri yer sonra ekmeği kapatıp hamburgere benzetirdik
Bu arada gayet de güzeldi![]()
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
2023 yılında toplam internet kafe sayısı 6250'ye düştü.
İnternet kafeler artık tarih oluyor, günümüzde artık birçok insan evden kendi işini görüyor. İnternet kafelerde var olan tüm eski oyunlar sistemlerden silindi. Şu an en güncel oynanan oyunlar arasından Valorant seçildi.
Eskiden ne güzel okul çıkışı internet kafeye gidip CS 1.5 atardık, şimdiki yeni nesil arkadaşlara başarılar dileriz.
İyi Sosyaller.![]()
İmkanı olmayan ve gidebilen oldukça internet kafeler yaşamaya devam edecektir.
İnternet kafeye gitmemem için başlıca sebepler:
1.yanımdaki 20-30 yaş aralığındaki dayı içtiği sigara ile beni akciğer kanseri edebilecek seviyede ha kovamam adamı ne yazık ki
2.klavyelerin genelde içinden geçiyorlar.
Bunlar dışında hikayeli oyun oynamaya kalkmayın ben denedim olmadı. Lmao.
Bizim buradaki internet kafe yerin altında klimalı, küfür etmek yasak güvenlik gibi adam var, özel oda var, yayın odası var, sigara kokusu yok.