• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Türkiye'de 15 yaş altına sosyal medyanın yasaklanmasını içeren kanun teklifi TBMM'de kabul edildi

Adam 30 yaşında aga, o daha iyi bilir.

Aileler direkt çocuklarına ödül olarak kendi üzerlerine oyun platformundan hesap açıp kullandırtacaklar.
Adam 30 yaşında aga, o daha iyi bilir.
30 yetmez, 60 üstü olsa bu işin profesörü olur.

Bana kalırsa gayet doğru bir karar, hatta sınır 18 yaş olmalıydı diye düşünüyorum.

Şimdi öğrendim. Ana akım medya baronlarının TV ve doğal olarak reklam izlenmeleri düştü diye açtıkları savaşmış. Beter olun, kapanın.

@NqrkOz, oyunlar için evet mevzu öyleymiş. Yeni öğrendim. Sosyal medya yasağı için de benzer durum söz konusu olabilir. Öyle olsa bile artısı eksisinden fazla diye düşünüyorum. Şayet alternatif oldukça TV’ye yeni nesil tarafından dönüş olacağını sanmıyorum. Ben TV ile büyümüş biri olarak evimde TV bağlantısı olmadan sadece internete bağlı kullanıyorum örneğin.

@Heitaus, estağfurullah yeni öğrendim konuyu ama sosyal medya yasağı için aynı şeyi düşünüyorum hala.

Aileler direkt çocuklarına ödül olarak kendi üzerlerine oyun platformundan hesap açıp kullandırtacaklar.

30 yetmez, 60 üstü olsa bu işin profesörü olur.
Aile bu kadar eşşekse o çocuk da savrulsun gitsin zaten. Aileleri eğitmek lazım diyoruz hep. Aileler bir şeyler yapsa bunlara gerek kalmaz.

Olcam inş.

Kanunun içeriği bildiğim kadarıyla sırf 15 yaş altına sosyal medya kısıtlaması ile kalmıyor devamında da yaşı fark etmeksizin çoğumuzu etkileyen şeyler var asıl konuşulması gerekenler onlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…