Yasak taraftari degilim ama 15 yas alti çocuklarda ozellikle sosyal medya kullanimi gelisimlerini cok fazla etkiliyor. Fiziksel ve karakter gelisimi tamamlanmamisken sosyal medyadaki saçma sapan insanlarla kendilerini kiyaslamaya basliyorlar ve maalesef bu yaslarda geri donulemez sonuclara yol acabiliyor. Yasak olmasa bile ebeveynlerin çocuklarini cok kati bir sekilde kontrol etmesi gerektigini dusunuyorum cunku maalesef sosyal medya devasa bir copluk.

Ona katılıyorum. Ancak bu son BTK olaylarına asla ama asla katılmıyorum işte.

Yapabilirlerse mükemmel bir yasak olur bu. İktidarın çoğu şeyini eleştiririm ama bu yasak kesinlikle gerekli. Ancak bazı özel durumlarda izin alınarak istisna oluşturulabilir. Mantıklı bir sebep varsa eğer.

Son düzenleme:
Arkadaşlar 15 yaşının üstündeyim öncelikle ancak BTK Steam'den oyunları yasaklama yetkisine falan sahip olacakmış. VPN ile Steam, Epic, Spotify falan bölgemi değiştirsem gene bende bu yasaklardan etkilenir miyim? Ya da Makedonya'ya gideceğim en yakın zamanda Makedonya'da değiştirsem olur mu?

Arkadaşlar 15 yaşının üstündeyim öncelikle ancak BTK Steam'den oyunları yasaklama yetkisine falan sahip olacakmış. VPN ile Steam, Epic, Spotify falan bölgemi değiştirsem gene bende bu yasaklardan etkilenir miyim? Ya da Makedonya'ya gideceğim en yakın zamanda Makedonya'da değiştirsem olur mu?
Arkadaşlar durun hele bu kadar panik yapmayın. Henüz ortada bir şey yok. Olunca bakarız duruma.