• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Türkiye'de bir anne, çocuğu "Kaçmasın" diye iple kendisine bağladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1577
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    türkiye

Yemin ederim kafayı yemiş millet. Kafanı telefonuna gömmek yerine çocuğunla ilgilen.
Bebekken iki kere kaçırılmaya çalışıldım. Tamam ben de janti çocuktum mavi gözü ve o zamanlar hafif kumral da bu yaşandı 18 20 sene önceleri. Abla haklı gibi.

Belki bi hastalığı falan da olabilir çocuğun.
Şakasız, gayet normal bir durum.

Kadının haklı bir sebebi olabilir belki ama bence bu çocuğun özgüvenini sarsan bir durum. Çocuğuna el ele yürümeyi öğretse daha iyi olur muş.

Normal falan değil. Pedagojik açıdan çok yanlış!

Öz-benlik düşüklüğüne, özerk kimlik gelişimi sorunu ve anksiyete bozukluğuna zemin hazırlıyor.

Eminim Avrupa'dan ithal edilmiştir o bağ veya ne şekilde adlandırılıyorsa.

Çocuk bir anda yola fırlayabilir diye yapılmış muhtemelen. Çocuğunu hayvan olarak görüyor diye yorumlamamak lazım. Öyle de durmuyor zaten.

Bu durum normalleştirilirse güzel ancak normalleşene kadar buna maruz kalan çocuk için ileride problem olabilir.

Çocuk muhtemelen hatırlayamayacağı bir yaşta ancak hafızanın hatırlamak için neyi seçeceği belli olmuyor, çocuğun tek 5 yaş anısı olarak bunu yapıştırıverirse, yandık.

Bizde çocukken çok yaramazdık, Miami'nin NYC'nin işe yaramaz sokaklarında koşardık, Antalya'da guletin an arkasına giden güneşi gören beyaz plaka üzerinde otururduk, bi düşsem ölmüştüm ya pervane parçalardı ya da darbe etsikinden yarılmıştım kimse kurtaramazdı...

bu ne ya, doberman mı bu çocuk? Hiç mantıklı degil bence bu, sokakta yaramaz çocuklar görüyorsunuz diye her çocugu bungee jumping suit'ine baglayıp annesi ip ile mi tutsun?

Bence yobazın önde gideni bu kadın.

Çocuğuna bunu yapan annenin psikolojisi normal değildir ve çocukla yeterince ilgilenemiyordur. İlgili aile hakkında inceleme başlatılsa altından daha çok şey çıkar, eminim bundan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…