Yemin ederim kafayı yemiş millet. Kafanı telefonuna gömmek yerine çocuğunla ilgilen.
Bebekken iki kere kaçırılmaya çalışıldım. Tamam ben de janti çocuktum mavi gözü ve o zamanlar hafif kumral da bu yaşandı 18 20 sene önceleri. Abla haklı gibi.

Belki bi hastalığı falan da olabilir çocuğun.
Şakasız, gayet normal bir durum.

Normal falan değil. Pedagojik açıdan çok yanlış!

Öz-benlik düşüklüğüne, özerk kimlik gelişimi sorunu ve anksiyete bozukluğuna zemin hazırlıyor.

Çocuk bir anda yola fırlayabilir diye yapılmış muhtemelen. Çocuğunu hayvan olarak görüyor diye yorumlamamak lazım. Öyle de durmuyor zaten.

Bu durum normalleştirilirse güzel ancak normalleşene kadar buna maruz kalan çocuk için ileride problem olabilir.

Çocuk muhtemelen hatırlayamayacağı bir yaşta ancak hafızanın hatırlamak için neyi seçeceği belli olmuyor, çocuğun tek 5 yaş anısı olarak bunu yapıştırıverirse, yandık.

Bizde çocukken çok yaramazdık, Miami'nin NYC'nin işe yaramaz sokaklarında koşardık, Antalya'da guletin an arkasına giden güneşi gören beyaz plaka üzerinde otururduk, bi düşsem ölmüştüm ya pervane parçalardı ya da darbe etsikinden yarılmıştım kimse kurtaramazdı...

bu ne ya, doberman mı bu çocuk? Hiç mantıklı degil bence bu, sokakta yaramaz çocuklar görüyorsunuz diye her çocugu bungee jumping suit'ine baglayıp annesi ip ile mi tutsun?

Bence yobazın önde gideni bu kadın.

Çocuğuna bunu yapan annenin psikolojisi normal değildir ve çocukla yeterince ilgilenemiyordur. İlgili aile hakkında inceleme başlatılsa altından daha çok şey çıkar, eminim bundan.