Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 11 Haziran 2025
- Makaleler
- 1
Zaten silah ruhsatı almak yasal?Silah ruhsatı alabilmek, silah taşıyabilmek.
Böylelikle sana emanet çekmeye tenezzül eden birine karşılık verebilirsin. Önünü 10 kişi keserse belindeki kurtarıcın oluyor maalesef.
10 senede 1 arınma gecesi.
Öküz 43
Başarılı
Yok hocam git bakayım alabiliyor musun senden bir ton evrak belge, geçmişe dair bir sürü kanıt istiyorlar her şeyin temizse bile alamayabiliyorsun zaten mevzu aldıktan sonra başlıyor yanında taşıyamıyorsun. Arabanın torpido gözüne koyuyorsun ne anladım o işten. Amerika'daki gibi uzatmadan, sıkıntı teşkil etmeyecek sabıkası olmayan birine sadece silah ruhsatı değil, direkt taşıma ruhsatı verilmesi lazım.
Hakaret. Üstte dendiği gibi silah ruhsatının "yasal" hale gelmesi.
- Makaleler
- 1
Haklısınız, tabii biraz korkuyorlar devletimiz çünkü ülkedekilerin yapacağı şeyler belli olmuyor.Yok hocam git bakayım alabiliyor musun senden bir ton evrak belge, geçmişe dair bir sürü kanıt istiyorlar her şeyin temizse bile alamayabiliyorsun zaten mevzu aldıktan sonra başlıyor yanında taşıyamıyorsun. Arabanın torpido gözüne koyuyorsun ne anladım o işten. Amerika'daki gibi uzatmadan, sıkıntı teşkil etmeyecek sabıkası olmayan birine sadece silah ruhsatı değil, direkt taşıma ruhsatı verilmesi lazım.
bahtsızkarakter 51
Uzman
Hapisteki de beleş yemeyecek, en ağır işlerde bedava çalışacak, mısır kölesinden az maaş alacak. Maaşı da 2 öğün yemek hakkı olacak; onda da bir avuç bir şey verilecek. Arama hakkı, televizyon hakkı falan olmayacak. Bak, daha kimse suç işliyor mu.
Yo, desteklemiyorum.Şimdi ban yemek istemiyorum, çok eşlilikle ilgili çok güzel bir örnek veririm ama sıkıntı olur.
Buradan iyi olduğunuda düşünüyorsanız neden hala burdasınız, direkt gidin.
@RamKokusuSeven, Değmez mesaj atmaya, malum partiyide destekliyordur şimdi bu.