• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Türkiye'de internet paketlerinin yurt dışına göre çok daha hızlı tükenmesi

Ben İtalya'dan hat almıştım 150 GB 16 Euroydu sanırım geçen sene bitiremedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Burada bir yanlışlık var, verdiği internet hizmetin kalitesi oldukaça düşük bunu Türkiye ile kıyaslamak ne kadar doğru? Lifecell neden uygun, her ülkede sana 4.5G hızında internet hizmeti sağlamıyor, operatör ile yaptığınız sözleşmeyi gözden geçirin.

Şu anda İtalya'da WindTre üzerinden 5G hız sağlıyor.

Bilgimiz olmayan hususlarda konuşmasak, ne de güzel olur.

@akpinar34 anlık ekran görüntüsüne verdiğiniz cevap bu mu? Mesleğimi merak ediyorsanız, denizciyim. Zannımca ya yaşınız küçük ya da bilginin değerlendirilmesi ve elde edilmesi konusunda eksikleriniz mevcut.

Son düzenleme:
@akpinar34 anlık ekran görüntüsüne verdiğiniz cevap bu mu? Mesleğimi merak ediyorsanız, denizciyim.
Biz anlaşamıyoruz seninle, Ukrayna hattı Lifecell'in sahibi Turkcell hangi opretaör ile ne anlaşması var? Biliyorum bizim kurnazlar Ukrayna savaşı nedeniyle Lifecell'i kurdu, bu savaş nedeniyle bu kadar uygun fiyata kullanabiliyorsun. Wind'in kendi sitesine tekrar baktım 4.5G hizmeti sunuyor Lifecell, seninde bakmanı öneririm. Anlık olarak bağlanmış olabilirsin, Wind'in böyle bir anlaşması yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…