Pek çok yurt dışı hat kullandım. Vodafone gr (Yunan), Vodafone ro (Romanya), windtre (İtalya), mts (Rusya) ve şu anda da lifecell (Ukrayna) kullanıyorum. Hem paketler daha ekonomik, hem de veri hesabı konusu farklı işliyor.

Misal şu anda Lifecell'de 7 gün süre ile 5 GB ve 32 ülkede geçerli internet, 100 grivna (yaklaşık 80 TL). 21 günlük 40 GB internet ise 450 grivna (yaklaşık 370 TL). Ülke içinde sınirsız internete sahip olduğunuz ("roaming"siz) paket ise 325 grivna.
Burada bir yanlışlık var, verdiği internet hizmetin kalitesi oldukaça düşük bunu Türkiye ile kıyaslamak ne kadar doğru? Lifecell neden uygun, her ülkede sana 4.5G hızında internet hizmeti sağlamıyor, operatör ile yaptığınız sözleşmeyi gözden geçirin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Burada bir yanlışlık var, verdiği internet hizmetin kalitesi oldukaça düşük bunu Türkiye ile kıyaslamak ne kadar doğru? Lifecell neden uygun, her ülkede sana 4.5G hızında internet hizmeti sağlamıyor, operatör ile yaptığınız sözleşmeyi gözden geçirin.

Şu anda İtalya'da WindTre üzerinden 5G hız sağlıyor.

Bilgimiz olmayan hususlarda konuşmasak, ne de güzel olur.

74 tane ülke gezdim sana sınırsız 5G veremez Wind.

Bak bu az önce aldığım ekran görüntüsü;

Screenshot_20240918_015258_Chrome.webp

Burada da sol üste baktığın vakit, nereden bağlandığımı görebilirsin;

Screenshot_20240918_020520_One UI Home.webp

Arada neden bir saat fark var demezsin sanırım.

@akpinar34 anlık ekran görüntüsüne verdiğiniz cevap bu mu? Mesleğimi merak ediyorsanız, denizciyim. Zannımca ya yaşınız küçük ya da bilginin değerlendirilmesi ve elde edilmesi konusunda eksikleriniz mevcut.

Son düzenleme:
@akpinar34 anlık ekran görüntüsüne verdiğiniz cevap bu mu? Mesleğimi merak ediyorsanız, denizciyim.
Biz anlaşamıyoruz seninle, Ukrayna hattı Lifecell'in sahibi Turkcell hangi opretaör ile ne anlaşması var? Biliyorum bizim kurnazlar Ukrayna savaşı nedeniyle Lifecell'i kurdu, bu savaş nedeniyle bu kadar uygun fiyata kullanabiliyorsun. Wind'in kendi sitesine tekrar baktım 4.5G hizmeti sunuyor Lifecell, seninde bakmanı öneririm. Anlık olarak bağlanmış olabilirsin, Wind'in böyle bir anlaşması yok.

Son düzenleyen: Moderatör: