Detaylar
Kim cevapladı?akpinar34
Başarılı
Burada bir yanlışlık var, verdiği internet hizmetin kalitesi oldukaça düşük bunu Türkiye ile kıyaslamak ne kadar doğru? Lifecell neden uygun, her ülkede sana 4.5G hızında internet hizmeti sağlamıyor, operatör ile yaptığınız sözleşmeyi gözden geçirin.Pek çok yurt dışı hat kullandım. Vodafone gr (Yunan), Vodafone ro (Romanya), windtre (İtalya), mts (Rusya) ve şu anda da lifecell (Ukrayna) kullanıyorum. Hem paketler daha ekonomik, hem de veri hesabı konusu farklı işliyor.
Misal şu anda Lifecell'de 7 gün süre ile 5 GB ve 32 ülkede geçerli internet, 100 grivna (yaklaşık 80 TL). 21 günlük 40 GB internet ise 450 grivna (yaklaşık 370 TL). Ülke içinde sınirsız internete sahip olduğunuz ("roaming"siz) paket ise 325 grivna.
Son düzenleyen: Moderatör:
Andar Han
Üstün
- Makaleler
- 4
Burada bir yanlışlık var, verdiği internet hizmetin kalitesi oldukaça düşük bunu Türkiye ile kıyaslamak ne kadar doğru? Lifecell neden uygun, her ülkede sana 4.5G hızında internet hizmeti sağlamıyor, operatör ile yaptığınız sözleşmeyi gözden geçirin.
Şu anda İtalya'da WindTre üzerinden 5G hız sağlıyor.
Bilgimiz olmayan hususlarda konuşmasak, ne de güzel olur.
akpinar34
Başarılı
74 tane ülke gezdim sana sınırsız 5G veremez Wind.Şu anda İtalya'da WindTre üzerinden 5G hız sağlıyor.
Bilgimiz olmayan hususlarda konuşmasak, ne de güzel olur.
Andar Han
Üstün
- Makaleler
- 4
74 tane ülke gezdim sana sınırsız 5G veremez Wind.
Bak bu az önce aldığım ekran görüntüsü;
Burada da sol üste baktığın vakit, nereden bağlandığımı görebilirsin;
Arada neden bir saat fark var demezsin sanırım.
akpinar34
Başarılı
Bak bu az önce aldığım ekran görüntüsü;
Eki Görüntüle 83983
Burada da sol üste baktığın vakit nereden bağlandığımı görebilirsin;
Eki Görüntüle 83987
Sana tavsiyem cevabımı tekrar oku.
Andar Han
Üstün
- Makaleler
- 4
Neyi tekrar okuyayım? Yazmak için yazmayın, bir zahmet. Zannımca okuma problemi olan sizsiniz lakin bu problemden sebep anlaşamıyoruz.
akpinar34
Başarılı
Sen uluslararası çalışan tır şoförü müsün? Verdiğin bilgi yanlış, yoksa bana ne senden.Neyi tekrar okuyayım? Yazmak için yazmayın, bir zahmet.
Andar Han
Üstün
- Makaleler
- 4
@akpinar34 anlık ekran görüntüsüne verdiğiniz cevap bu mu? Mesleğimi merak ediyorsanız, denizciyim. Zannımca ya yaşınız küçük ya da bilginin değerlendirilmesi ve elde edilmesi konusunda eksikleriniz mevcut.
Son düzenleme:
akpinar34
Başarılı
Biz anlaşamıyoruz seninle, Ukrayna hattı Lifecell'in sahibi Turkcell hangi opretaör ile ne anlaşması var? Biliyorum bizim kurnazlar Ukrayna savaşı nedeniyle Lifecell'i kurdu, bu savaş nedeniyle bu kadar uygun fiyata kullanabiliyorsun. Wind'in kendi sitesine tekrar baktım 4.5G hizmeti sunuyor Lifecell, seninde bakmanı öneririm. Anlık olarak bağlanmış olabilirsin, Wind'in böyle bir anlaşması yok.@akpinar34 anlık ekran görüntüsüne verdiğiniz cevap bu mu? Mesleğimi merak ediyorsanız, denizciyim.
Yeni konular
-
-
-
-
Alys Gold | R5 7500F & RX 9070 XT sistem özelleştirilip alınır mı?
- Niccolo Machiavelli
-
-
-
-
Wraith Esports Firmasından alışveriş yapar mısınız?
- Telefonunu Çıkra