Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Ekonomi çok kötüyse bu kadar trafik nasıl oluyor değil mi?
Bu görsellerden buram buram asgari ücret kokusu bir tek bana mı geliyor ya? Hayır annem de asgari ücret alıyor, asagilama amaçlı değil de 65 bin liralık telefon almak…
Çok ilginç. Kuzenim de borçla iPhone 12 almıştı, 5-6 ay sadece telefon için çalışmıştı
Ben de bunu anlamıyorum ya zaten. Belki da karısı veya çocuklarının 5-6 aylık geçinebilmesini sağlayacak paraları ellerindeki telefon daha eskimemesine rağmen gidip alabilmeleri çok garip geliyor.
Zengin gözükeceğim diye cebinde beş kuruş para bırakmıyorlar.
Ekonomi çok kötüyse bu kadar trafik nasıl oluyor değil mi?
Bu görsellerden buram buram asgari ücret kokusu bir tek bana mı geliyor ya? Hayır annem de asgari ücret alıyor, asagilama amaçlı değil de 65 bin liralık telefon almak…
Çok ilginç. Kuzenim de borçla iPhone 12 almıştı, 5-6 ay sadece telefon için çalışmıştı
Gerçekten bana saçma geliyor. Ekonominin bu denli kötü olmasına rağmen borç harçla karısının kızının rıskını telefona abananlar mı dersin, aylarca bir telefon için aylarca asgari ücret ile çalışmalarımı dersin.
Cebinde çok para varsa al ama ben rahat yaşayabilen biri olarak bu kadar üste çıkamazken benden kötü durumda olan arkadaşlarımın bu telefonlara para verebilmesi gerçekten çok değişik.
Çok paran vardır alırsın da cebinde adam akıllı para olmamasına rağmen her sene yeni pro max modeline geçiş yapıyorlar.