Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
Alanlara hayırlı olsun.
Ben de bunu anlamıyorum, soracak olursak ekonomi çok kötü her şey çok pahalı ama 15-16 Pro Max için her sene paraları var.
Son düzenleyen: Moderatör:
SF26
Üstün
Popüler kültür ve zengin olmamasına karşın kendini zengin gösterme çabası bunun adı, çok doğal böyle olması.Ben de bunu anlamıyorum, soracak olursak ekonomi çok kötü her şey çok pahalı ama 15-16 Pro Max için her sene paraları var.
babaci
Üstün
Sıra bekleyen kişi sayısı Türkiye geneli max 10 bin, ülke nüfusu 80 milyon. Çok iyi karşılaştırmışsın gerçekten.Ben de bunu anlamıyorum, soracak olursak ekonomi çok kötü her şey çok pahalı ama 15-16 Pro Max için her sene paraları var.
Erkenden aldınız da hayatınızda ne değişti.
- Makaleler
- 3
Ekonomi çok kötüyse bu kadar trafik nasıl oluyor değil mi?Ben de bunu anlamıyorum, soracak olursak ekonomi çok kötü her şey çok pahalı ama 15-16 Pro Max için her sene paraları var.
Bu görsellerden buram buram asgari ücret kokusu bir tek bana mı geliyor ya? Hayır annem de asgari ücret alıyor, asagilama amaçlı değil de 65 bin liralık telefon almak…
Çok ilginç. Kuzenim de borçla iPhone 12 almıştı, 5-6 ay sadece telefon için çalışmıştı
Popüler kültür ve zengin olmamasına karşın kendini zengin gösterme çabası bunun adı, çok doğal böyle olması.
Ben de bunu anlamıyorum ya zaten. Belki da karısı veya çocuklarının 5-6 aylık geçinebilmesini sağlayacak paraları ellerindeki telefon daha eskimemesine rağmen gidip alabilmeleri çok garip geliyor.
Zengin gözükeceğim diye cebinde beş kuruş para bırakmıyorlar.
Sıra bekleyen kişi sayısı Türkiye geneli Max 10 bin, ülke nüfusu 80 milyon. Çok iyi karşılaştırmışsın gerçekten.
Sadece orada sırada bekleyenler mi var? Daha nicesi var cebinde beş kuruş para kalmayacak ve aç kalacak olmasına rağmen.
Ekonomi çok kötüyse bu kadar trafik nasıl oluyor değil mi?
Bu görsellerden buram buram asgari ücret kokusu bir tek bana mı geliyor ya? Hayır annem de asgari ücret alıyor, asagilama amaçlı değil de 65 bin liralık telefon almak…
Çok ilginç. Kuzenim de borçla iPhone 12 almıştı, 5-6 ay sadece telefon için çalışmıştı![]()
Gerçekten bana saçma geliyor. Ekonominin bu denli kötü olmasına rağmen borç harçla karısının kızının rıskını telefona abananlar mı dersin, aylarca bir telefon için aylarca asgari ücret ile çalışmalarımı dersin.
Cebinde çok para varsa al ama ben rahat yaşayabilen biri olarak bu kadar üste çıkamazken benden kötü durumda olan arkadaşlarımın bu telefonlara para verebilmesi gerçekten çok değişik.
Çok paran vardır alırsın da cebinde adam akıllı para olmamasına rağmen her sene yeni pro max modeline geçiş yapıyorlar.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
7.000 TL bütçeye yüksek Hz monitör önerisi
- Leon Scott Kennedy