Türkiye'de iPhone 16 almak isteyenler gece saatlerinden itibaren mağaza önünde beklemeye başladı

Ben de bunu anlamıyorum. Soracak olursak ekonomi çok kötü, her şey çok pahalı ama 15-16 Pro Max için her sene paraları var.

Ben de tam da bunu ekonomiyle ilişkilendirmezler umarım diye yazmaya geliyordum, gecikmişiz anlaşılan. Kıyası çoktan yapılmış Bunu ekonomi üzerinden ilişkilendirmek, saçmalıktır. Başka bir şey değil. Ülkedeki 85 milyon insanın 85 milyonu da mı fakir? Elbette değil. 85 milyon insandan %5-10 kısımlık zengin ise kalanı da fakirdir. Düz hesap alacak olursak da 85 milyonun %10'u da 8 milyon 500 bin yapıyor. 8 milyon 500 bin kişiden ekonomi yorumu yapmak ne kadar mantıklı? Azıcık mantıklı düşünün.

Zenginsen al sıkıntı yok ancak onun haricinde neden bir insan gider iphone alır ?
iphone telefona verilecek paranın 10 da 2 sine muazzam birkaçak telefon alınır.

Kaçaklar oyuncak telefon gibi ya. Yani 2. Telefon lazım telefonlaşmak için.
Valla hocam lisedeyken işte o zamanlar poco x3 en iyi telefonlardan biriydi pubg için.
Kaçak alıyolardı yarı fiyatına gül gibi de pubg oynuyorlardı.

Dediğim gibi zengin olan alsın ama durumu olmayan kaçak kullansın. kaçak telefonda fiyat yarı yarıya düşüyor.

Hayatımda anlamadığım en saçma şeylerden biri.

Ben de bunu anlamıyorum, soracak olursak ekonomi çok kötü her şey çok pahalı ama 15-16 Pro Max için her sene paraları var.
Ekonomi kötü zaten, sadece yanlış yere harcanıyor. Öyle bir yorum yapmışsınız ki sanki ekonomi iyiymiş gibi.

Böyle bir ekonomi de nasıl 100k'lı telefon alırsın? Kara para falan mı aklıyorsunuz?
Adam gibi mesleği olan rahat alıyor, abartmayın. Kara para aklamakla ilişkilendirilemez.

Son düzenleme:
Bu sıraya girenler ya telefoncu ya da sabit maaşla parasını biriktirip sırf 2-3 kişiye hava atma amacıyla alıyor. Gerçekten zengin olan adam oraya gidip sıra beklemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…