Ben de bunu anlamıyorum. Soracak olursak ekonomi çok kötü, her şey çok pahalı ama 15-16 Pro Max için her sene paraları var.
Ben de tam da bunu ekonomiyle ilişkilendirmezler umarım diye yazmaya geliyordum, gecikmişiz anlaşılan. Kıyası çoktan yapılmış
Ben de bunu anlamıyorum. Soracak olursak ekonomi çok kötü, her şey çok pahalı ama 15-16 Pro Max için her sene paraları var.
Kaçaklar oyuncak telefon gibi ya. Yani 2. Telefon lazım telefonlaşmak için.Zenginsen al sıkıntı yok ancak onun haricinde neden bir insan gider iphone alır ?
iphone telefona verilecek paranın 10 da 2 sine muazzam birkaçak telefon alınır.
Valla hocam lisedeyken işte o zamanlar poco x3 en iyi telefonlardan biriydi pubg için.Kaçaklar oyuncak telefon gibi ya. Yani 2. Telefon lazım telefonlaşmak için.

Ekonomi kötü zaten, sadece yanlış yere harcanıyor. Öyle bir yorum yapmışsınız ki sanki ekonomi iyiymiş gibi.Ben de bunu anlamıyorum, soracak olursak ekonomi çok kötü her şey çok pahalı ama 15-16 Pro Max için her sene paraları var.
Adam gibi mesleği olan rahat alıyor, abartmayın. Kara para aklamakla ilişkilendirilemez.Böyle bir ekonomi de nasıl 100k'lı telefon alırsın? Kara para falan mı aklıyorsunuz?