Mithras

Başarılı
1734348213276.webp

Görseldeki gibi coğu filme bu şekilde ulaşıp, Türkiye hesaplarıma girdiğimde kiralayamıyor veya izleyemiyorum.
Birçok anime Amazon'da ve Netflix'te varken linkten girmeme rağmen uygulama açılınca kayboluyorlar!
Bunları izlemenin korsan olmayan bir alternatif yolu var mı? VPN ve benzeri kullanan varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 107731

Görseldeki gibi coğu filme bu şekilde ulaşıp, Türkiye hesaplarıma girdiğimde kiralayamıyor veya izleyemiyorum.
Birçok anime Amazon'da ve Netflix'te varken linkten girmeme rağmen uygulama açılınca kayboluyorlar!
Bunları izlemenin korsan olmayan bir alternatif yolu var mı? VPN ve benzeri kullanan varsa yardımlarınızı bekliyorum.
VPN ile oluyor sanırım.

Bunları izlemenin korsan olmayan bir alternatif yolu var mı?
Mantıken VPN ile izleseniz de korsan izlemiş oluyorsunuz. Çünkü o filmin yayın haklarına Türkiye'de bu yayıncılar sahip değil. O yüzden malum sayfalardan izlemekten başka çare yok (sinemaya gitmek dışında varsa tabi).

Mantıken VPN ile izleseniz de korsan izlemiş oluyorsunuz. Çünkü o filmin yayın haklarına Türkiye'de bu yayıncılar sahip değil. O yüzden malum sayfalardan izlemekten başka çare yok (sinemaya gitmek dışında varsa tabi).
Ne alaka hocam Allah aşkına. Her şeyi korsana bağlar oldunuz. Parasını netflix'e ödemiyor muyuz? Hem para ödeyeyim, amerikalılarla aynı paketi kullanayım hem de onlardan daha az film izleyeyim? Bu normal de vpn ile bağlanmak mı korsan?

Yok artık daha neler. Bu arada VPN bende işe yaramamıştı.

İşin komik yanı netflix vpn ile izlemeyi paket içeriklerine göre bile ayarlamış. Türkiyede yok ama reklamli paket satın alırsanız vpn ile baglanıp izleyemiyorsunuz. VPN ile bağlanmak için reklamsız paket lazım. Netflix bile demiyor bunu

Mantıken VPN ile izleseniz de korsan izlemiş oluyorsunuz. Çünkü o filmin yayın haklarına Türkiye'de bu yayıncılar sahip değil. O yüzden malum sayfalardan izlemekten başka çare yok (sinemaya gitmek dışında varsa tabii).

Yarı korsan diyelim sonuç olarak önceliğim Apple TV olurdu yine her türlü kiralama parasını vermiş olacağım :D evim de televizyonda rahat rahat izlemek istiyorum aslında :(

Ne alaka hocam Allah aşkına. Her şeyi korsana bağlar oldunuz. Parasını netflix'e ödemiyor muyuz? Hem para ödeyeyim, amerikalılarla aynı paketi kullanayım hem de onlardan daha az film izleyeyim? Bu normal de vpn ile bağlanmak mı korsan?

Ne alakasi, yok artiki yok. Bu isler boyle. Elestirebilirsiniz ve haklisiniz ancak platform size 250 liraya bu icerikleri veriyorum diyor, siz platforma para verirken kabul ettiginiz anlasmaya aykiri olarak VPN kullanip size sunulmayan icerigi tuketiyorsunuz.

Benim umrumda degil, neyi nasil izlersen izle ama durum bu. Ortada "okuyup onayladiginiz" bir sozlesme var ve bu yaptiginiz sozlesmeye aykiri. VPN kullanimi Netflix tarafindan yasak.

Ne alakasi, yok artiki yok. Bu isler boyle. Elestirebilirsiniz ve haklisiniz ancak platform size 250 liraya bu icerikleri veriyorum diyor, siz platforma para verirken kabul ettiginiz anlasmaya aykiri olarak VPN kullanip size sunulmayan icerigi tuketiyorsunuz.

Benim umrumda degil, neyi nasil izlersen izle ama durum bu. Ortada "okuyup onayladiginiz" bir sozlesme var ve bu yaptiginiz sozlesmeye aykiri. VPN kullanimi Netflix tarafindan yasak.
Vpn kullanımı yasak olsaydı adamlar vpn kullanımına özel yazı yazmazdı. Direkt vpn kullanmak yasak diyip geçerdi. Ama oraya açık açık yazmışlar ki Reklamlı paketler vpn kullanamazlar. Yasak falan yok ya da ben görmedim o yazıyı.

Reklamlı deneyimde Netflix izlerken VPN kullanamazsınız.

Mevcut planınızı kontrol etmek için Hesap sayfanıza gidin.

Reklamlı deneyim kullanıyorsanız:

Netflix izlerken VPN kullanabilmek için reklamsız bir plana geçmeniz gerekir.

Mevcut planda kalmak istiyorsanız Netflix izlerken VPN'i kapatmanız gerekir.

Aynen böyle yazmış netflix. Link:

Son düzenleme: