Türkiye'de polise güveniniz var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fortunee
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 179
  • Etiketler Etiketler
    türkiye var

fortunee 109

Üstün
Bir olay yaşasanız ve polisi arasanız, gelip gelmeyeceğinden tutun; başınıza bir olay gelse polisin sizi koruyacağına kadar olan güven durumunuz nedir?

Benim hiçbir ülkede polise güvenim yok. Üniforması var diye birine niye peşinen güveneyim? Bize gelince “kanun var”, yetkisini kötüye kullanan polise gelince “zor bir meslek”. Zor olması her şeyi mazur göstermiyor. Yanlış yapanı kendi içlerinde koruyorlarsa ben de o kuruma güvenmem.

Benim yok, bireysel silahlanma şart. 4 kez falan aradım, polis gelmiyor. İşini yapamayan yapmamalı. Devlete güven sarsılmamalı.

Çekinmeden emirlerini uygulayacağım komutanlar tanıdım, polislerin üniforma giymesi körü körûne güvenmem için bir sebep değil.

Önemli bir kriz anında en efektif bir şekilde canımı kendin savunurum, bireysel silahlanma bu kadar pahalı ve masraflı olmamalı.

Vallahi pahalı falan da el altından alan alıyor bir şekilde, herkeste silah var zaten haberlere falan bakıyorum da. Yasal almak daha iyi tabii de onu da taşıyamıyorsun zaten, e ne anlamı kaldı ki. Bir de masraflı dediğin gibi. Benim de çok yok güvenim. Severiz ama güven ayrı.

Adam seni dolandırıyor yardımcı olmuyorlar.

Dron faciası, İsrail'in meskül mahal için geliştirdiği Merkava tankları, sınır ötesinde silahlı örgütler varken legal olarak silaha ulaşmanın zorlaşması saçma bir durum. 9mm tabancayı kiralamanın bedeli 150 bin olmamalı.

Teröristler kendi propagandalarını sokaklarda ulu orta yaparken onları kollayan polise mi güvenim olacak? Gazilerin hak arayışını engelleyen, üstüne üstlük şafak operasyonu çeken polise mi? Ben almayayım, o güven duygusunu çoktan aştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…