Benim yok ama dayımın var, Fatih Terim ile mahalle arkadaşıymış, birlikte top oynarlarmış. Şu an karşılaşsalar Fatih Terim dayımı %99 tanımaz ama Fatih Terim futbolcu olmadan önce aynı mahalledelermiş. Zaten tüm sülalemiz Adanalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Toprak Razgatlıoğlu.
Tim Payne. FIFA 23 Dünya Kupası modunda as sağ bekimdi.Benim yok ama dayımın var, Fatih Terim ile mahalle arkadaşıymış, birlikte top oynarlarmış. Şu an karşılaşsalar Fatih Terim dayımı %99 tanımaz ama Fatih Terim futbolcu olmadan önce aynı mahalledelermiş. Zaten tüm sülalemiz Adanalı.
BordoBereli 11
Becerikli
Benim tanıdığım Burak oyunda var. Bir de babamın ve dedemin tanıdığı nusret var. Burak oyunda benim dedemin kuzeni var onun torunu. Ve onun düğününe gittim, köyde karşılaştım. Nusrette zengin olmadan önce 1990'lı yıllarda babamın amcasının manavında yatıyormuş (o yıllarda dedemler bostancıda oturduğu için Aykut Kocaman'ın karısı, Bülent Ersoy, Kemal Sunal falan geliyormuş manavlara) işte nusrette babamın amcasından çilek falan istiyormuş. Bunu birkaç kişiye anlattım kimse inanmadı. Hatta Burak oyundanın yengesi bana numarasını vercekti Burak abinin. Ama istemedim. Anlatıyorum ama kimse inanmıyorBenim yok ama dayımın var, Fatih terim ile mahalle arkadaşıymış, birlikte top oynarlarmış. Şu an karşılaşsalar Fatih terim dayımı %99 tanımaz ama Fatih terim futbolcu olmadan önce aynı mahalledelermiş. Zaten tüm sülalemiz adanalı.
Benim tanıdığım Burak oyunda var. Bir de babamın ve dedemin tanıdığı nusret var. Burak oyunda benim dedemin kuzeni var onun torunu. Ve onun düğününe gittim, köyde karşılaştım. Nusrette zengin olmadan önce 1990'lı yıllarda babamın amcasının manavında yatıyormuş (o yıllarda dedemler bostancıda oturduğu için Aykut Kocaman'ın karısı, Bülent Ersoy, Kemal Sunal falan geliyormuş manavlara) işte nusrette babamın amcasından çilek falan istiyormuş. Bunu birkaç kişiye anlattım kimse inanmadı. Hatta Burak oyundanın yengesi bana numarasını vercekti Burak abinin. Ama istemedim. Anlatıyorum ama kimse inanmıyor![]()
Kimse inanmadı yine galiba
Son düzenleme:
- Makaleler
- 3
Saniye olabilir galiba. 1000 abone falanken görmüştüm.
mburakkarakas 3
Yetkin
Tolunay Ören var. Zamanında popüler değilken Steam profillerine yorum filan bırakıyordu. İstek bile gönderiyordu. Tanıdık arkadaşlardan dolayı istek filan atıyordu muhtemelen. Kendisini bir kere bile izlemedim. Ama enteresan bir şeydi. 2017-18 filan olması lazım yıllar.
HULK adlı hesap kendisine ait:
HULK adlı hesap kendisine ait:
Yakup TV. Jacob TV diye kanalı vardı eskiden. Birkaç videosunu izlemiştim.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Microsoft Surface Laptop Ultra, MacBook serisine rakip olabilir mi?
- Burak Birinci
-
-
-
-
-