Piyasada kötü müziğin var olması rap müziğin yasaklanması için geçerli bir sebep değildir. Küçük çocukların şarkıların içindeki uyuşturucu, alkol, sigara gibi kötü alışkanlıkla özenmesi sanatçının suçu değil; çocuğa bu şartları sağlayan ebeveyn/ebeveynlerin suçudur. Bunlardan bahsetmek yasak olsaydı zaten şarkılar kaldırılırdı. İsteyen dinler, isteyen dinlemez.
Kimse kimseye zorla dinletmiyor ki bu müzikleri, yasaklanması ne alaka? :D

Turkiye'de rap yapmak/dinlemek yasaklanmali mi?

Beni yanlis anlayan bazi arkadaslar var. Ben adam akilli raplere/rapcilere hic bir sey demiyorum. Ben ortaligi kartistimaya calisan, aptalca rap yapanlar yasaklansin diyorum. Rap tamamiyle yasaklansin demiyorum. Aslinda basligi biraz hatali atmisim, ozur dilerim.
Hocam aptalca olduğunu kim belirliyor? Tanrının kuralları değil ya bu. Dinleyen dinler, sizi neden rahatsız ediyor bu durum?

Türkiye'de rap yapmak/dinlemek yasaklanmali mi?

Beni yanlış anlayan bazi arkadaşlar var. Ben adamakıllı raplere/rapcilere hiçbir şey demiyorum. Ben ortaligi kartistimaya calisan, aptalca "rap" yapanlar yasaklansin diyorum. Rap tamamiyle yasaklansin demiyorum. Aslinda basligi ve soruyu biraz hatali atmisim, ozur dilerim.
Dinleme dinlettirme emek verilmiş rap şarkılarını yay, yok gaz pedal yok arabam falan filan düzgün sözleri olmayan şarkıları dahi dinlememen gerekir hatta beati ne kadar güzel olursa olsun bir anlam barındırmıyorsa şahsen benim için vasattır.

Hiçbir müzik hiçbir şekilde yasaklanmamalı, yasaklanamaz da. Bahsettiğiniz "aptalca" tarzda müzikleri her türde hep yapıyorlar. Adamın biri resmen havlarken şarkı yaptı ve insanlar bunu aşırı beğendi. Bunların hepsi yasaklanabilseydi zaten şu an böyle dertlerimiz olmazdı. Müziği düzeltebilecek en iyi şey bu gibi saçma şarkılar yapanları dinlemeyip yapanlara para kazandırmamak olacaktır. Yasaklama söz konusu olamaz.