Haklısınız. Ama demek istediğim bazı insanlar daha kolay alır.Ne alaka ABD ile ? Bireysel silahlanmasız zaten hiç silahlı suç yok şu anSuç işleyen yine alıyor bir şey değişmez.
Detaylar
Kim cevapladı?Sye
Uzman
Belki 50 kişiden 1 tanesinin eline şans verirsin ama önüne geçtiğin potansiyel suçlara kıyasla bence kabul edilebilir.Haklısınız. Ama demek istediğim bazı insanlar daha kolay alır.
Guts4K
Uzman
Savaş durumunda eli silah tutan herkese silah vermek kısaca profesyonel olan kişiler için yem olmak gibi geliyor bana çünkü senin elin silah tutuyor fakat kullanmayı bilmiyorsun tetiğe basmakla olmuyor iş kısaca sivil eli silah tutan kişiler bu durumda yem oluyor.
LA Knight
Üstün
Baştakiler ve onların yardakçıları savaşmayacak da ben mi savaşacağım? Hahayt.
Bireysel silahlanmada ruhsat ve kayıt var. Ruhsatsız silahlı bir cinayette barut izi dışında adam bulunması imkansıza yakın.Ya tabii, tabii. Burası ABD sanki. Burada çok manyak var. Yani biraz tehlikeli.
megaton
Uzman
7'de ne istek 70'de de öyleyiz. Devleti vatanı hükümet sanmayın. Bu ülkeyi kuranlara canını verenlere borcunuz var. Unutmayın.
Açık açık kaçarım diyen de ortada insanım diye gezmesin...
Senin vatanın mı? yoksa trollerin yandaşların ya da Beştepe'nin vatanı mı?Büyük konuşmamak gerekli ama kaçmak istemem savaşacağımı düşünüyorum. Mülteci olup sefil bir hayat sürmektense vatanım için savaşıp ölmek kulağa daha mantıklı geliyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Harbi, kaçarım diyenler neyin kafasını yaşıyor?7'de ne istek 70'de de öyleyiz. Devleti vatanı hükümet sanmayın. Bu ülkeyi kuranlara canını verenlere borcunuz var. Unutmayın.
Yani tabii ki bizi savaştırmazlar, savaş artık "al şu silahı koş" değil. Fakat karşı tarafa geçerim diyen var. He suphanallah!
Umutlu
Yetkin
Benim vatanım.Senin vatanın mı? yoksa trollerin yandaşların ya da Beştepe'nin vatanı mı?
100 yıl önce de olsak, Topkapı Sarayı'nın, padişahın, Osmanlı ailesinin, gayrimüslimin vatanı savaşmayalım mı diyecektiniz, diyecekti bu millet?
O zaman da hainler, troller vardı. Hepsi İstiklal Mahkemelerinde yargılandı.