Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Öğrencilik zamanlarımı geçeli çok oldu ama, zamanında ben de üniversiteyi bırakmıştım. Hem de 2 kez. Tekrardan çalışıp, takip eden yıllarda sınavlara girerek yeniden bir üniversiteye yerleşmiştim.
Normal. Hem ekonomi kötü hem de zihniyet rezalet. Adam üniversiteye iş bulma merkezi gibi bakıyor. Hedefi yok, hayali yok. Gelince bir bakıyor dersler zor, maddiyat zor. İş var diye alakası olmayan bölüme de geldiyse tamam, zurna zort dedi. Devam etse bile kasiyerlik ufukta gözükmeye başladı.
Normal. Hem ekonomi kötü hem de zihniyet rezalet. Adam üniversiteye iş bulma merkezi gibi bakıyor. Hedefi yok, hayali yok. Gelince bir bakıyor dersler zor, maddiyat zor. İş var diye alakası olmayan bölüme de geldiyse tamam,
Desene sen şuna üniversitedekiler liseli gibi vıcık vıcık şap şup öpüşüp kedi gibi birbirlerine sürtünerek sevgi mıncıklaması yaşamaktan ders çalışmıyorlar.
Desene sen şuna üniversitedekiler liseli gibi vıcık vıcık şap şup öpüşüp kedi gibi birbirlerine sürtünerek sevgi mıncıklaması yaşamaktan ders çalışmıyorlar.