Yurdum insanı ne kadar kolay galeyana geliyor. Reşit olmamış veya yeni 18'ine basmış bir insan için idam isteyecek kadar bağnaz olmayın. Yaşı gereği zeka ve ruhsal sorunlar yaşadığı açık, hapis hayatı bu yaşta bir genç için cehennemden beterdir.
1776339053028.webp

Bu mesajlaşmalara göre ruhsal ve zekasal bir sorun olmadığı görülüyor bence.

İlk defa bötle şeyler olmuş gibi tepki veriliyor ohoo. Eskiler bir saç için ideolojisine karar verip, birbirinin organlarını açıyordu. Cezalar da caydırıcı değil. Nüfus fazla idam et geç. Burada varlık, insan, ahlak felsefesini filozofluk yapacak değilim. Şöyle bir insanın yaşamaya hakkı yok.

Eki Görüntüle 241170
Bu mesajlaşmalara göre ruhsal ve zekasal bir sorun olmadığı görülüyor bence.

Psikolojik sorunlu insanlar iletişim kurma özürlüsü mü oluyor, bu mu çıkarımınız? Yaşları 15-20 arası bir grup aile sevgisinden uzak büyümüş çocuklar için idam edilmelerini istemek tamamen içindeki nefreti kusıcak yer aramanızdan ibaret. Kaldı ki çoğunun cezai ehliyeti kısmen var, 15 yaşındaki çocuğu idam etmek dünyada eşi görülmemiş bir şey.

Psikolojik sorunlu insanlar iletişim kurma özürlüsü mü oluyor, bu mu çıkarımınız? Yaşları 15-20 arası bir grup aile sevgisinden uzak büyümüş çocuklar için idam edilmelerini istemek tamamen içindeki nefreti kusıcak yer aramanızdan ibaret. Kaldı ki çoğunun cezai ehliyeti kısmen var, 15 yaşındaki çocuğu idam etmek dünyada eşi görülmemiş bir şey.
Ben iletişim kurmalarından bahsetmiyorum bunlar örgütlenerek hareket ediyorlar bunu çıkaramadınız mı c31k grubunun zaten daha önceden yaptığı pis işleri bilmiyor musunuz? Bildiğiniz terörist bir örgüte kendi isteğiyle katılmış ve onların emirlerini yapmaya giderken yakalanmış ben idam edilmesini de savunmuyorum hapishane yaşamı onun için idamdan daha kötü olur.