Detaylar
Kim cevapladı?Neden tüm liseler değil de bu iki lise?
- Makaleler
- 1
Her liseden bilinçli gençler bu eyleme katılmalı. Okulların hali harap, milli eğitim bakanlığı aldığı ödeneği ne yapıyor belli değil her şey bozuk sorunlu okullarda.
SF26
Üstün
Şaşırdığım iki lise olmalarının sebebi şu; Suat Terimer adı değiştiğinden beri sürekli sineye çektirtilen bir okul. Kêza yanlarındaki Tuna Anadolu Lisesi de kötü şöhretinin kurbanı. 80'li dönemlerde anne-babalarınıza sorabilirsiniz bu okulun nâmını. Oldukça sakat bir okuldu lakin son dönemde oldukça duruldular.
İmam Hatip de zaten imam hatip olmasından sebep şaşırtıcı.
Diğer okullar zaten Şehremini gibi okullar. O okulların eylem çağrısını yinelemeye gerek yok bence, hocaları gelene kadar eylem yapacaklardır.
Aramak zorunda bırakanların suçu çünkü. FETÖ'den içeri alınıp göreve iade edilen fizikçinin olduğu okullar var.Lise ve üniversite öğrencileri oturup ders çalışması gereken yerde, hak aramaya çalışıyor. Yazık...
25 yıl her türlü propagandayı yapıp neredeyse hiçbir başarı sağlayamamak. Üstün bir beceriksizlik. Eğitim sistemini ele geçirip yandaş nesil yetiştiririz diye düşünüyorlardı muhtemelen ama çocuk yaşlı yetişkin demeden her daim devrimlerin izindeyiz. Liseli kardeşlerime kolaylıklar dilerim.
SF26
Üstün
Dileyen arkadaşlar bahsettiğim fizikçinin adını Bayrampaşa'da oturan arkadaşlarına sorup öğrenebilir.
Sultanahmet'teki eylemde köşeye geçip hocası için ağlayan Cağaloğlu öğrencisi kardeşim, 2016'da abilerin(O abilerin içinde o olaylardan 2 dönem önce mezun olan kuzenim de dahil.) nasıl devrim ateşi yaktılarsa biz de o ateşi daha derinden yakacağız.
Rahmetli Mustafa Turgut'un adını en üste yazacağız.
Hocalarımı proje okulu denen safsata uğruna kaybetmek istemiyorum.
OKULLAR YANDAŞ YETİŞTİRME YURDU DEĞİLDİR!
Sağlık ve genetik bölümüne hastalık derecesinde kafayı takmamış olsam biyoloji öğretmenliğini yazıp bu güzel okulların hocası olmak isterdim. Bu güzel gençliğe bir ömür harcamayı o kadar isterim ki...
Sultanahmet'teki eylemde köşeye geçip hocası için ağlayan Cağaloğlu öğrencisi kardeşim, 2016'da abilerin(O abilerin içinde o olaylardan 2 dönem önce mezun olan kuzenim de dahil.) nasıl devrim ateşi yaktılarsa biz de o ateşi daha derinden yakacağız.
Rahmetli Mustafa Turgut'un adını en üste yazacağız.
İSYAN DEVRİM ÖZGÜRLÜK! demeye devam ettik, ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz.25 yıl her türlü propagandayı yapıp neredeyse hiçbir başarı sağlayamamak. Üstün bir beceriksizlik. Eğitim sistemini ele geçirip yandaş nesil yetiştiririz diye düşünüyorlardı muhtemelen ama çocuk yaşlı yetişkin demeden her daim devrimlerin izindeyiz. Liseli kardeşlerime kolaylıklar dilerim.
Hocalarımı proje okulu denen safsata uğruna kaybetmek istemiyorum.
OKULLAR YANDAŞ YETİŞTİRME YURDU DEĞİLDİR!
Sağlık ve genetik bölümüne hastalık derecesinde kafayı takmamış olsam biyoloji öğretmenliğini yazıp bu güzel okulların hocası olmak isterdim. Bu güzel gençliğe bir ömür harcamayı o kadar isterim ki...