Utanmadan "Milletimiz, TikTok'un kapatılmasını istiyor." demiş. Bu millet sizden o kadar çok şey istiyor ki. Adalet istiyor, iş istiyor, geçim istiyor.
Milletin istediği her şeyi sağladılar da TikTok kaldı, sağlayamadık diye elleri ayaklarına dolaşmış.
Atatürk gibi çağdaş bir örnek üzerinden bizi eylemek?
Bence her yasaklama yanlıştır. Halkını ve çocuklarını eğitmezse, onlar kendilerini "aptallaştıracak" şeyi odalarında bilgisayarları bile yokken bulur. Bir yanım Tiktok'un saçma ve var olmaması gerektiğini düşünse de engelleme bana biraz garip geliyor.
Tiktokta, Atatürk'e karşı bir nefret varsa kayıda alınıp atılıyor yetkili mecralara. Ayrıca günümüzde Atatürk'e sövülme sebebi yine bunlar yüzünden. Her şeyde Atatürk'ü kötülediler şimdi de Atatürk için diyorlar. Bu şrkilde kitleleri sapkınlaştırıyorlar.
Abi şu zihineye bakar mısınız ya? Bu kafayla zaten her yer yasaklanır yok burası kapansın, yok kardeşim TikTok IQ düşürüyor bilmem ne size ne? Düşürüyorsa düşürüyor sen beğenmiyorsun diye neden başkasının özgürlüğünün kısıtlanmasını destekleyelim? Bu nasıl bir zihniyet Instagram açılsın TikTok kapansın çocuk oyuncağı mı? Bu hem özgürlük diyorsunuz hem de başkalarının özgürlüğünü kısıtlıyorsunuz saçma sapan kişisel sebeplerinizden dolayı başka bir insanın özgürlüğünün elinden alınmasını destekliyorsunuz e hani kardeşim yok özgürlük falan herkes istediğini kullansın diyordunuz? Neden şimdi gelip sırf sana olayın ucu dokunmadı diye TikTok'un kapanmasını destekliyorsun daha doğrusu destekliyorsunuz? Sizi gidi hümanistler sizi.
Küfür etmek istemiyorum ama bazı IQ düşük arkadaşlar TikTok kapansın deyip duruyor ya güzel kardeşim, TikTok kapanınca IQ bir anda yükselecek amerikamı olacağız sanıyorsunuz? Nasıl bir zihniyet ya bu Allah'ım delireceğim ya TikTok kapandığı zaman güzel kardeşim hepsi diğer platformlara geçecek suçlu insanlar uygulama değil.
TikTok'a bağımlı olan biri olarak yasaklanmasını doğru buluyorum açıkçası. Şu anki yasaklara katılıyorum demiyorum ama TikTok'un yasaklanması gerçekten iyi olur. Ben VPN'le girerim.
Birinin özgürlüğü kısıtlandığı zaman kendi özgürlüğünüzün kısıtlanmayacağınımı sanıyorsunuz? Onlyfans kapatıldı ondan sonra Instagram kapatıldı ondan sonra TikTok ondan sonra... Diye uzar gider bu liste.
TikTok'a bağımlı olan biri olarak yasaklanmasını doğru buluyorum açıkçası. Şu anki yasaklara katılıyorum demiyorum ama TikTok'un yasaklanması gerçekten iyi olur. Ben VPN'le girerim.
Dostum bağımlıysan kendine çekidüzen vereceksin kullanmayacaksın ben günde 1 2 saat giriyorum veya da bazen daha fazla giriyorum sen bağımlısın diye herkes bağımlı olacak diye bir şey yok. Veya da bağımlı olup mutlu olan adama da karışma yetkin yok bak işine.
Geçen TikTok canlıya girdim birisi her jeton karşılığı erkek haliyle twerk atıyor birisi 50 yaşında kadın plates topunun üstünde zıplıyor jeton için. 60 yaşındaki adamlar 16 17 yaşında canlı yayın açan kızlara jeton atıp sulanıyor. Birisi çıkıp avaz avaz bağırıyor deli taklidi yapıyor. Sosyal mecraların en kötüsü. Instagram falan çok daha iyi buna göre. Keşke komple yasaklansa. Hala fikrimin arkasındayım TikTok berbat bir yerdir.