Türkiye'de TikTok yasaklanabilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 102
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    türkiye
Tiktok'a bağımlı olan biri olarak yasaklanmasını doğru buluyorum açıkcası. Şu anki yasaklara katılıyorum demiyorum ama Tiktok'un yasaklanması gerçekten iyi olur. Ben VPN'le girerim.
Bağımlılığınız varsa TikTok'un uygulama ayarlarına girip herhangi bir ağa erişmesini engelleyebilirsiniz veya komple telefonunuzdan silebilirsiniz.

Ki yasaklamanın cevabı VPN de değil. NordVPN ve ExpressVPN yasaklandıysa hepsi yasaklanabilir. Bu kolay bir şey.

Tiktok'a bağımlı olan biri olarak yasaklanmasını doğru buluyorum açıkcası. Şu anki yasaklara katılıyorum demiyorum ama Tiktok'un yasaklanması gerçekten iyi olur. Ben VPN'le girerim.
Bak kendinle çelişiyorsun sevgili dostum. Yasakların ucu gün gelecek ve sana da dokunacak. O yüzden birine katılıp birine katılmamak olmaz.

Instagram ve Roblox'tan önce yasaklanması gerekiyordu. Ülkenin IQ seviyesi düşüyor.
Hocam yapmayın gözünüzü seveyim. Bu yasak furyası önü alınamaz bir şeydir tepki gelmezse. Gün gelir ucu size de dokunur. Sizin sevdiğiniz bir şeyde yasaklanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…