Makaleler
1
Siz inanıyor musunuz Atatürk'ü düşündüklerine? Bu halka her şey müstahak, arkadaşlar. Sadece yorumları okuyun; özellikle bu linki bırakıyorum, VPN ile uğraşmak istemeyenler için:

Siz inanıyor musunuz Atatürk'ü düşündüklerine? Bu halka her şey müstahak, arkadaşlar. Sadece yorumları okuyun; özellikle bu linki bırakıyorum, VPN ile uğraşmak istemeyenler için:

Atatürk üzerinden sosyal medya engellemesi yaparak Atatürk'ün anısına da hakaret ettiklerini düşünüyorum.
TikTok'tan saçmalamadan ekmek yiyen azınlık kesim dışında asla üzülmüyorum.

Atatürk üzerinden sosyal medya engellemesi yaparak Atatürk'ün anısına da hakaret ettiklerini düşünüyorum.
TikTok'tan saçmalamadan ekmek yiyen azınlık kesim dışında asla üzülmüyorum.
Saçma sapan içerikler var ama şunu anlamıyorsunuz, platformları yasaklayarak yavaş yavaş sosyal medyayı kısıtlıyorlar. İletişim özgürlüğünü elimizden alıyorlar. Asıl sorun bu. Saçma sapan içerikleri Tiktok ile anlaşarak engelleyebilirlerdi. Kabul olmazsa yasaklayabilirler. Ama saçma sebeplerle yasaklamaları bildiğiniz özgürlüğün kısıtlanmasıdır.

Tiktok'a bağımlı olan biri olarak yasaklanmasını doğru buluyorum açıkcası. Şu anki yasaklara katılıyorum demiyorum ama Tiktok'un yasaklanması gerçekten iyi olur. Ben VPN'le girerim.
Bağımlı olup olmamak sizin elinizde olan bir şey, ben de aşırı bağımlıydım fakat farklı şeylerle ilgilenmeye başlayınca telefonu elime almayı bile unuttum.

Instagram ve Roblox'tan önce yasaklanması gerekiyordu. Ülkenin IQ seviyesi düşüyor.