Detaylar
Kim cevapladı?Laik ülkede muhazakarlık yapmak kolay olduğundan istedikleri gibi takılıyorlar. Bir Batı ülkesinde muhafazakarlar istediği gibi giyinip ibadetlerini yerine getirirken muhafazakar ülkede yaşayanların kendileriyle aynı inanca sahip olmayanlara zerre saygısı yok.
Daha gecen yasadim; kapali bir kadin acik giyinenler tecavuz edilse hak ettiklerini falan diyordu. Ulke o kadar yozlasti ki, cikis yol yok.Laik ülkede muhazakarlık yapmak kolay olduğundan istedikleri gibi takılıyorlar. Bir batı ülkesinde muhafazakarlar istediği gibi giyinip ibadetlerini yerine getirirken muhafazakar ülkede yaşayanların kendileriyle aynı inanca sahip olmayanlara zerre saygısı yok.
Pcman80
Üstün
Recep hocam özetlemiş, ve muhafazakarlar hakkında bir şey düşünmüyorum. Düzgünce ibdetlerini ettiklerinde sorun yok. Ama benim gözüme sokmaya hakları yok.
Yıkılıp yeniden kurulsa..
Her şey dozunda olunca güzel, ülkemizde bu yok işte.
Her insanın bazı konularda muhafazakar olduğunu düşünüyorum. Ancak ülkemizde ki insanlar muhafazakarlığı kendi içlerinde yaşamak yerine başka insanları da kendileri gibi yaşamaya zorluyorlar. "Herkes her şeye karışıyor" adlı konumda bundan bahsetmiştim. Kısaca Türk halkının muhafazakarlığı nefret ettiğim cinsten.
O zaman sadece kuruluş tarihi değişir, halkın değişmesi lazım. Yani iyi bir eğitim şart. Ancak eğitim iyi olsa bile halkın düzeldiğini görmeye ömrümüz yetmez muhtemelen.
O zaman sadece kuruluş tarihi değişir, halkın değişmesi lazım. Yani iyi bir eğitim şart. Ancak eğitim iyi olsa bile halkın düzeldiğini görmeye ömrümüz yetmez muhtemelen.
Başka insanlara karışmasalar ne güzel olacak. Ama bazıları öyle bir baskı yapıyor ki. Sanki diktatör gibiler. Saygılı ve anlayışlı olanlarına bir şey demiyorum. Ama dinsiz kitapsız falan diyerek insanlara bir şey demeye hakları yok. Bir gün sinirden birisine bir şeyler yapacağım. Aklımdan çok kötü şeyler geçiyor hep. Pek sabır kalmadı. Canımı sıkıyorlar. Bir şeye inanmak zorunda değilim.
Laik ülkede muhazakarlık yapmak kolay olduğundan istedikleri gibi takılıyorlar. Bir batı ülkesinde muhafazakarlar istediği gibi giyinip ibadetlerini yerine getirirken muhafazakar ülkede yaşayanların kendileriyle aynı inanca sahip olmayanlara zerre saygısı yok.
Bu sabah dinci bir grup Filistin'i desteklemiyorum diye kafirmişim gibi davranıyorlar ama umurumda değil bunlar insanı kafir eder zaten.