Makaleler
23
Tüm siteler güvenilirdir. Orijinal satıcılı siteler. Hangi siteden daha ucuzsa oradan alın. D&R ve Toyzz Shop gibi yerler sahte kart satıyor. Ayrıca bu konu muhtemelen SEO'ya da etki edecektir.

Sagentech​

OverGameWeb​

Gizala​

Gorilla Custom Cards​

Gerekli Şeyler​

House of Collectibles​

Paralel Evren​

Hobican​

PhD Collectibles​

Pokscard​

Bonus​

Önereceğim son iki site yurt dışından kartları getiriyor. Daha uyguna alırsınız. 30 Euro üstü gümrüğe takılır.

Magic Madhouse​

WooCards​

İyi günler dilerim hepinize. :)

Hocam konu için teşekkürler ama benim aklıma takılan 2 soru var; Birincisi bahsettiğiniz D&R gibi mağazaların sahte sattığını ve bunların orijinal sattığından bahsettiniz, bunu neye dayanarak belirttiniz?
İkincisi bu kartların sahtelikleri nasıl anlaşılıyor?

Hocam konu için teşekkürler ama benim aklıma takılan 2 soru var; Birincisi bahsettiğiniz D&R gibi mağazaların sahte sattığını ve bunların orijinal sattığından bahsettiniz, bunu neye dayanarak belirttiniz?
Hani okul kantinlerinde futbolcu kartları olurdu ya. D&R onlardan satıyor resmen. Bunlar yurt dışındaki gibi.

İlk öncelikle d&r daki kartlar farklı. Baskılarında sorun var. İkincisi kartların orijinal olup olmadığını anlamanın yolu kartlardan birini yırtmak olacaktır. Kartın kesilmiş yerinde siyah bir çizgi çıkması gerekiyor. Zaten her paketten 10 tane çıkıyor. Soldaki gerçek kart sağdaki sahte. Soldakinde siyahlık oluyor.
1724432751757.webp

İlk öncelikle d&r daki kartlar farklı. Baskılarında sorun var. İkincisi kartların orijinal olup olmadığını anlamanın yolu kartlardan birini yırtmak olacaktır. Kartın kesilmiş yerinde siyah bir çizgi çıkması gerekiyor. Zaten her paketten 10 tane çıkıyor. Soldaki gerçek kart sağdaki sahte. Soldakinde siyahlık oluyor.
Eki Görüntüle 77156
Anladım teşekkür ederim hocam.

Ben en son olan yabancı sitelere bir baktım ama bana sepetinizdeki bazı ürünler olduğunuz yere gönderilemiyor diye bir uyraı verdi. Ne yapmalıyım.