ABD'nin ağzına bakan bir ülkenin düzelme ihtimali yok. Z, Y veya bir başka kuşak hiçbir şey yapamaz, yapabilecek bir kapasitesi de yok. Genç kuşak aynı Nepal gibi fail state olur.

100 yıldır ülkenin altın kuşağı da yok.

ABD'nin ağzına bakan bir ülkenin düzelme ihtimali yok. Z, y veya bir başka kuşak hiçbir şey yapamaz, yapabilecek bir kapasitesi de yok. Genç kuşak aynı Nepal gibi fail state olur.

100 yıldır ülkenin altın kuşağı da yok.

Altın kuşaktan kastınız nedir merak ettim. Eğer çok başarılı insanların olduğu kuşaktan falan bahsediyorsanız bu imkansız. Ülkeleri gerçekten kurtaran insanlar toplumdan ayrı düşerler zaten. Sadece Türkiye'de olmayan bir sosyal çürüme yaşanıyor şu an dünyada.

Şu durumdan sağ çıktık, buraya gelip de bu son demeyin.

1788137247781.webp

Çok çok zor, ama imkânsız diye bir şey yok. Sadece zaman ve işin ehli kişilerle beraber ortak hareket edilmesi gerekiyor.

Şu durumdan sağ çıktık, buraya gelip de bu son demeyin.

Eki Görüntüle 276963
Bu harita yanlış. Bu sınırlar hiçbir zaman gerçek olmadı. Bu harita da İtilaf Devletleri tarafından hazırlanan bir harita. Eğer Sevr uygulansaydı harita böyle görünecekti, hiçbir zaman onaylanmadığı için böyle sınırlarımız da hiçbir zaman olmadı.

Son düzenleme:
Altın kuşaktan kastınız nedir merak ettim. Eğer çok başarılı insanların olduğu kuşaktan falan bahsediyorsanız bu imkansız. Ülkeleri gerçekten kurtaran insanlar toplumdan ayrı düşerler zaten. Sadece Türkiye'de olmayan bir sosyal çürüme yaşanıyor şu an dünyada.
Devlet kademelerinde zeki insanlar, halkın zeki olması. Sosyal çürüme işte salaklıkla oluyor. Bizimle birlikte dünyada da var sosyal çürüme de işte milletin salaklığından. Bazı şahıslar, gruplar insanların beynini çürütmeye hedeflenmişler.

Türklerin altın kuşağı Osmanlı son dönemidir mesela. O zeki insanların hayatları da savaşla geçti.

Kalite düşüyor kısaca.

Devlet kademelerinde zeki insanlar, halkın zeki olması. Sosyal çürüme işte salaklıkla oluyor. Bizimle birlikte dünyada da var sosyal çürüme de işte milletin salaklığından. Bazı şahıslar, gruplar insanların beynini çürütmeye hedeflenmişler.

Türklerin altın kuşağı Osmanlı son dönemidir mesela. O zeki insanların hayatları da savaşla geçti.

Kalite düşüyor kısaca.

Yine altın kuşak olarak geçmiyor. Altın kuşak için tüm kuşağın zeki olması gerekiyor bu da imkansız. Zaten bakarsanız ileri gelenler hep toplumdan ayrı düşerler fakat mantıklı düşünürler örneğin Atatürk. Kuşak olarak değil de insan bazında düşünmemiz gerek bence.

Bana hayalperest diyenler ilk önce haritaya baksın.
Çok çok zor, ama imkânsız diye bir şey yok. Sadece zaman ve işin ehli kişilerle beraber ortak hareket edilmesi gerekiyor.

Bu harita yanlış. Bu sınırlar hiçbir zaman gerçek olmadı. Bu harita da İtilaf Devletleri tarafından hazırlanan bir harita. Eğer Sevr uygulansaydı harita böyle görünecekti, hiçbir zaman onaylanmadığı için böyle sınırlarımız da hiçbir zaman olmadı.
Evet, biliyorum. Hatta sömürge bayrağımız bile hazırdı.