Arkadaşlar OCCT Power testinde işlemcinin 81 dereceyi görmesi biraz garibime gitti. Ben bu denli soğutma ile birlikte maximum 60 derece civarında çalışır diyordum. Acaba bir yerde hata mı yaptım?

420mm sıvı soğutucu ve RTX 3090 ekran kartının kasa içinde çok küçük duruşu biraz gözüme batıyor 😤

480mm Corsair Hydro radyatörü vardı. Custom sıvı soğutma da pek yakışır zaten böyle sisteme.

Ben bu denli soğutma ile birlikte maximum 60 derece civarında çalışır diyordum. Acaba bir yerde hata mı yaptım?

Beklentilerinizde hata var. Bu güçte bir işlemciyi stres testinde 60 derecede falan tutamazsınız. Direct-die custom sıvı soğutucu falan ile belki.

Hayırlı olsun hocam. Çok cezbedici duruyor. Fakat tek merak ettiğim çok fazla fan var ve umarım içerideki sirkülasyonu iyi ayarlamışsınızdır. Aksi takdirde beklenmedik sıcaklıklarla karşılaşabilirsiniz.

Hayırlı olsun hocam, uğraşmışsınız uzun süre keyfini sürmenizi dilerim. Kasa yerine hangar tercih eden bir arkadaşı daha görmek sevindirici.

Sizi naçizane benim kasayla da tanıştırayım, Coolermaster Cosmos II. Bayılarak almıştım, hala da çok severek kullanıyorum ama benim kasa sizinkinden birazcık burun farkıyla büyük olsa da içeriği antika artık :):

OCXE2086.webp

WhatsApp Image 2018-12-12 at 23.33.14.webp