Liyakat.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Utku92
Üstün
- Makaleler
- 1
Türkiye'de ekonomi, şu anki yönetim gelmeden öncede sorundu. Şu anki ekonomi ve enflasyonun yönetim ile büyük bir ilgisi yok ama en büyük sorunun toplumsal çürüme olduğunu söyleyebilirim.
Toplumsal çürüme aşırı derecede fazla millet birbirini boğazlayacak yer arıyor. Ve işi gücü olmayan bomboş tipler doldu gidip dedikodu yaparlar laf çarparlar sonra da yüzüne gülerler yaşlısından emeklisine böyle tipler gördüm yaşadım. İşi gücü olmayan onu bunu çekiştiren tipler.
- Makaleler
- 9
Yanlar 0 saç tıraşlı kekolar.
Bunun sebebi, toplumun ipinin çok gevşek bırakılmış olmasıdır. En disiplinli halk her zaman diktatörlük altında olan halktır.Toplumsal çürüme aşırı derecede fazla millet birbirini boğazlayacak yer arıyor. Ve işi gücü olmayan bomboş tipler doldu gidip dedikodu yaparlar laf çarparlar sonra da yüzüne gülerler yaşlısından emeklisine böyle tipler gördüm yaşadım. İşi gücü olmayan onu bunu çekiştiren tipler.
SF26
Üstün
Ar*p kültürünü İslam kültürü sanıp GAZİ MAREŞAL MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün başlatığı karşı devrim sürecini doğru yönetemeyip kendini ekonomik tetikçilerin kollarına bırakması.
Yetmezmiş gibi son 25 senedir yükselen Siyasal İslam ve Arap Baharı olaylarıyla birlikte engellenebilecek göçü engellememe gibi tonla sebep var.
Yetmezmiş gibi son 25 senedir yükselen Siyasal İslam ve Arap Baharı olaylarıyla birlikte engellenebilecek göçü engellememe gibi tonla sebep var.
yusufumm07
Üstün
Şuan diktatörlük yok mu ,disiplinle nasıl bağdaştırıyorsun ? Muhalif kanalların yöneticilerini içeri alıp kanalı zorla devretirip kendi safına katıyor Kendin olmayan ocusun şucusun ilan ediliyorBunun sebebi, toplumun ipinin çok gevşek bırakılmış olmasıdır. En disiplinli halk her zaman diktatörlük altında olan halktır.
Evet, şuan diktatörlük yok. Diktatörlük olsaydı kimse kimse hakkında laf söylemeye dahi cesaret edemezdi, örneğin şuan burada bunu konuşmuyor olurduk. Seçimler açık sayımla gerçekleşiyor ve herkesin gözü önünde yapılıyor. AKP yönetimi zorla gelmedi, halkın çoğunluğu AKP yönetimini seçti ve bu sayede bizi yönetiyor.Şuan diktatörlük yok mu ,disiplinle nasıl bağdaştırıyorsun ? Muhalif kanalların yöneticilerini içeri alıp kanalı zorla devretirip kendi safına katıyor Kendin olmayan ocusun şucusun ilan ediliyor
Türkiye'nin bütün sorunlarını AKP getirdi gibi bir imaj yaratıyorsunuz. AKP gelmeden önceki Türkiye enflasyonu ve ekonomisini araştırmanızı öneririm.Türkiye'nin olmayan sorunu var mı ki? Her yönüyle kötü ülke. Türkiye'de sorun yok demek için burjuva kesimine yakın kesimde olursanız anca o zaman ülkedeki sorunları görmezden gelebilirsiniz.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.