KS KS Captain Skriniar 70 Başarılı Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 799 Beğeniler 492 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi 26 Temmuz 2026 #12 Ypoman dedi: Ben neredeyim? Genişletmek için tıkla... Sen gönlümüzde birincisin hocam. Sürprizbozan Şaka yaptım küme düşürüldün.
Ypoman dedi: Ben neredeyim? Genişletmek için tıkla... Sen gönlümüzde birincisin hocam. Sürprizbozan Şaka yaptım küme düşürüldün.
Bruhistan 12 Başarılı Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 1.197 Çözümler 1 Beğeniler 1.185 26 Temmuz 2026 #13 Kel Sülo? Saksıcı Hakkı? YellowFlower? Tosun? Ben?
kaanleclerc 15 Becerikli Katılım 20 Temmuz 2026 Mesajlar 380 Çözümler 2 Beğeniler 316 Yer Maryland, Baltimore 26 Temmuz 2026 #14 Anketi Fenerbahçe yüksek divan kurulu'nda yapmışlar herhalde; “türkiye'nin en güvenilirleri” değil, kombine yenileme sırası gibi liste.
Anketi Fenerbahçe yüksek divan kurulu'nda yapmışlar herhalde; “türkiye'nin en güvenilirleri” değil, kombine yenileme sırası gibi liste.
KS KS Captain Skriniar 70 Başarılı Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 799 Beğeniler 492 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi 26 Temmuz 2026 #15 kaanleclerc dedi: Anketi Fenerbahçe yüksek divan kurulu'nda yapmışlar herhalde; “türkiye'nin en güvenilirleri” değil, kombine yenileme sırası gibi liste. Genişletmek için tıkla... Ali Koç'a kadar güzeldi her şey. Ali Koç'tan itibaren liste bozdu.
kaanleclerc dedi: Anketi Fenerbahçe yüksek divan kurulu'nda yapmışlar herhalde; “türkiye'nin en güvenilirleri” değil, kombine yenileme sırası gibi liste. Genişletmek için tıkla... Ali Koç'a kadar güzeldi her şey. Ali Koç'tan itibaren liste bozdu.
kaanleclerc 15 Becerikli Katılım 20 Temmuz 2026 Mesajlar 380 Çözümler 2 Beğeniler 316 Yer Maryland, Baltimore 26 Temmuz 2026 #16 Captain Skriniar dedi: Ali koç'a kadar güzeldi her şey. Ali koç'tan itibaren liste bozdu. Genişletmek için tıkla... Ali koç'tan sonrası biraz şüpheli hocam; anketi Kadıköy'de yapmışlar gibi duruyor.
Captain Skriniar dedi: Ali koç'a kadar güzeldi her şey. Ali koç'tan itibaren liste bozdu. Genişletmek için tıkla... Ali koç'tan sonrası biraz şüpheli hocam; anketi Kadıköy'de yapmışlar gibi duruyor.
KS KS Captain Skriniar 70 Başarılı Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 799 Beğeniler 492 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi 26 Temmuz 2026 #17 kaanleclerc dedi: Ali koç'tan sonrası biraz şüpheli hocam; anketi Kadıköy'de yapmışlar gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Bu kadar oy stadın içinden bile çıkmaz. Ali Koç iş başında yine.
kaanleclerc dedi: Ali koç'tan sonrası biraz şüpheli hocam; anketi Kadıköy'de yapmışlar gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Bu kadar oy stadın içinden bile çıkmaz. Ali Koç iş başında yine.
kaanleclerc 15 Becerikli Katılım 20 Temmuz 2026 Mesajlar 380 Çözümler 2 Beğeniler 316 Yer Maryland, Baltimore 26 Temmuz 2026 #18 Captain Skriniar dedi: Bu kadar oy stadın içinden bile çıkmaz. Ali Koç iş başında yine. Genişletmek için tıkla... Bu sonuç anketten çok organize oy çalışması gibi duruyor hocam.
Captain Skriniar dedi: Bu kadar oy stadın içinden bile çıkmaz. Ali Koç iş başında yine. Genişletmek için tıkla... Bu sonuç anketten çok organize oy çalışması gibi duruyor hocam.
Bruhistan 12 Başarılı Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 1.197 Çözümler 1 Beğeniler 1.185 26 Temmuz 2026 #19 kaanleclerc dedi: Bu sonuç anketten çok organize oy çalışması gibi duruyor hocam. Genişletmek için tıkla... Darbe planı da olabilir her şey olabilir.
kaanleclerc dedi: Bu sonuç anketten çok organize oy çalışması gibi duruyor hocam. Genişletmek için tıkla... Darbe planı da olabilir her şey olabilir.
yusufumm07 70 Üstün Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 4.103 Çözümler 10 Beğeniler 1.965 26 Temmuz 2026 #20 İlk 3'ten sonrası sıkıntı. Acun Ilıcalı nasıl zengin olmuş mesela, magazin muhabiriyken ?