Herkese iyi sosyaller Techolay sakinleri. Soru başlıktaki gibi. Sizce Türkiye nasıl düzelir? Türkiye'yi hangi siyasi partinin düzeltebileceğini düşünüyorsunuz? Ve son olarak Özgür Özel bey geçen haftalarda yaptığı açıklamalarda "birçok AB üyesi devletlerin partileri CHP iktidara gelince AB tam üyelik sürecini tam destekleyeceğinin teminatını verdiler." dedi bu söylemi hakkında ne düşünüyorsunuz? Mümkünse kavga etmeden saygı çerçevesinde tartışalım.
Detaylar
Kim cevapladı?Herkese iyi sosyaller Techolay sakinleri. Soru başlıktaki gibi. Sizce Türkiye nasıl düzelir? Türkiye'yi hangi siyasi partinin düzeltebileceğini düşünüyorsunuz? Ve son olarak özgür özel bey geçen haftalarda yaptığı açıklamalarda "birçok ab üyesi devletlerin partileri CHP iktidara gelince ab tam üyelik sürecini tam destekleyeceğinin teminatını verdiler." dedi bu söylemi hakkında ne düşünüyorsunuz? Mümkünse kavga etmeden saygı çerçevesinde tartışalım.
Bu saatten sonra Türkiye'yi ters de çevirsek düzelmez. Çamurun içine tamamen girdik artık sadece debelenmeye devam ediyoruz olan o
Bu saatten sonra Türkiye'yi ters de çevirsek düzelmez. Çamurun içine tamamen girdik artık sadece debelenmeye devam ediyoruz olan o
Neden hocam? Türkiye güzel bir plan ve iyi bir dış politika ile AB üyelik aşamalarını yapabilirse 5 senede en azından ekonomide bir Bulgaristan olamaz mıyız? Biliyorsunuz ki Bulgaristan Euro'ya geçiyor. (Belki geçmiş de olabilir)
Euro'ya geçmek iyi bişi değil.Neden hocam? Türkiye güzel bir plan ve iyi bir dış politika ile AB üyelik aşamalarını yapabilirse 5 senede en azından ekonomide bir Bulgaristan olamaz mıyız? Biliyorsunuz ki Bulgaristan Euro'ya geçiyor. (Belki geçmiş de olabilir)
Tabii ki hocam sizde haklısınız. Ama bu ekonomi öyle kolayca düzelemez. Benim burada aslında sorum şu 'Türkiye en hızlı kaç yılda düzelir?' gibi. En kısa yolda bana göre ab olduğu için öyle dedim. Yoksa bence de iyi bir yönetici gelirse lira her zaman daha iyi olur.
Aslında ekonomik sorunun sebebi sadece yanlış politikalar ve kötü yönetim değil; en temellerden, çok çok diplerden de sorunlar var. Eğitim Öğretim, aynı insan vücudunda ki diş gibidir. Tüm vücudu ağrısı ile etkiler. Eğitimimizden yalnızca bomboş mühendisler çıkarıyoruz. 1000 mühendis yetişiyorsa bunların 100 tanesi iş yapanlardan oluyor, fakat bu 100 tane kişininde 70'ini zaten yurt dışına kaçırıyoruz.Tabii ki hocam sizde haklısınız. Ama bu ekonomi öyle kolayca düzelemez. Benim burada aslında sorum şu 'Türkiye en hızlı kaç yılda düzelir?' gibi. En kısa yolda bana göre ab olduğu için öyle dedim. Yoksa bence de iyi bir yönetici gelirse lira her zaman daha iyi olur.
Taksici Musa Fedaisi
Yetkin
2013 günlerini 15 20 yıl görmeyiz.
5 yılda anca 2022 - 2023 arasına döneriz,
Ben sosyal alanda yenilikler bekliyorum bu hükümetten, ekonomi anlamında iyi şeyler düşünürseniz kafanızı daha da kırarsınız,
AB çok lazım bir üyelik değil, 2000 2010 arasındaki eski gücü yok, Norveç, İsviçre gibi kendimize yetsek yeter (kısmen 2013 dönemimiz)
5 yılda anca 2022 - 2023 arasına döneriz,
Ben sosyal alanda yenilikler bekliyorum bu hükümetten, ekonomi anlamında iyi şeyler düşünürseniz kafanızı daha da kırarsınız,
AB çok lazım bir üyelik değil, 2000 2010 arasındaki eski gücü yok, Norveç, İsviçre gibi kendimize yetsek yeter (kısmen 2013 dönemimiz)
Öküz
Uzman
Partiler kapatılıp tüm belediye başkanlarına yolsuzlukla aldığı malları devlete verecekleri bir operasyon emri başlatılmazsa bu ülkede yakın zaman içerisinde sadece ordu mensupları ve anadan babadan zengin iş adamlarına ev sahipliği yapacak. Garibanın yakında yaşam hakkı diye bir şeyi kalmayacak. Devlete iade edilen mal mülk, teknolojik alanda teknolojik ürün fabrikaları yapımında kullanılacak.
1 tane globalde sattığımız teknolojik alet yok 1.
1 tane globalde sattığımız teknolojik alet yok 1.
- Makaleler
- 3
Bu ülke düzelmez, AB'ye de imkanı yok giremez.