80

Başarılı
İlk 1.000!
Makaleler
1
Son düzenleme:
Türkiye, İsrail'e karşı İslam ittifakı çağrısında bulundu. Gelişmek için Avrupa Birliği varken kadınların konuşmasının bile yasak olduğu ülkelerle birlikte hareket etmekten daha iyi ne olabilir ki?

Avrupa Birliği zaten İsrail'i destekleyen ve Yahudi güdümlü bir organizasyon tabii ki İslam İttifakı'na çağrıda bulunacak.

• Avrupaya'da, tüm dünya'ya da çağrı yapılmadı mı? Destek mi oldunuz/oldular?
  • İnsanlıkla ilgili bir sorun var, dinle ilgili değil. Müslüman, hristiyan, yahudi ne farkeder?
  • Bir islam ülkesi İsrail'in yaptıklarını hristiyan veya yahudilere yapsa tepkiniz ne olur? Benim ki belli, amasız fakatsız yapana karşı olurum.
  • Güzel bayrak.

Bugün, bu arap sevdalıların açacağı bir savaşta, Türk halkının yüksek çoğunluğu savaşmaz. Zira gerçek Türkler'in İsrail devletiyle bir sorunu yok.

Bugün, bu Arap sevdalıların açacağı bir savaşta, Türk halkının yüksek çoğunluğu savaşmaz. Zira gerçek Türklerin İsrail devletiyle bir sorunu yok.
Savaş açılırsa haksız yere saldırıya uğrayanı savunmak gerekir fakat İsrailli bir nişancı, Ayşenur Ezgi Eygi adlı değerli bir Amerikan vatandaşını öldürmüş ve İsrail tarafından bir açıklama yapılmamış. Cidden yazık ve büyük bir suç.

Gerçek türklerin İsrail ile sorunları var.
1725731718742.webp

Savaş açılırsa haksız yere saldırıya uğrayanı savunmak gerekir fakat İsrailli bir nişancı, Ayşenur Ezgi Eygi adlı değerli bir Amerikan vatandaşını öldürmüş ve İsrail tarafından bir açıklama yapılmamış. Cidden yazık ve büyük bir suç.

Savaş bu. Savaşta bir taraf yenilir, diğer taraf kazanır. Bu binlerce yıldır böyledir. Savunamadığın toprak senin değildir. Güçlü olan alır. Zamanında bizler de öyle aldık. Ayrıca İsrail'in dibindeki bir yerde, savaş ortamında protesto yapmak, hele ki kimseye acımayan bu insanların dibinde bunu yapmak bana pek mantıklı gelmiyor. Olacakları bile bile oraya gitmek mantıksızlık.

Savaş bu. Savaşta bir taraf yenilir, diğer taraf kazanır. Bu binlerce yıldır böyledir. Savunamadığın toprak senin değildir. Güçlü olan alır. Zamanında bizler de öyle aldık.
İttifaklara da destek yapmak gerekiyor. Polonya saldırıya uğrarsa tüm Avrupa devletleri yardımda bulunur. Direkt savaşmaya gerek yok zaten, maddi yardımda bulunmak ya da saldırgan devletle olan ilişkileri kesmek de mümkün. Diğer yandan, İsrail’e teröristler karşısında destek vermek gerekiyor.
Ayrıca İsrail'in dibindeki bir yerde, savaş ortamında protesto yapmak, hele ki kimseye acımayan bu insanların dibinde bunu yapmak bana pek mantıklı gelmiyor. Olacakları bile bile oraya gitmek mantıksızlık.
Savaş yerine gitmeyi ben de uygun bulmuyorum ama başı açık, teni oldukça beyaz olan bir kadını Filistinli sanmak pek mümkün değil. Teröriste de benzemiyor. Şüpheli bir durum.

Şaka mı?
Provakatif amaçlı mı yazıyorsunuz çözemedim.
Bir amerikan vatandaşının canı olunca büyük suç? ve değerli binlerce arap olsa tavuk kadar değeri bile yok oh olmuş mu demek istiyorsunuz çözemedim.

Her konuda araplar aleyhine konuşun altına imzayı bende atayım.
Çoluk çocuk, genç yaşlı bir insanın canı söz konusu ise milliyetine veya dinine mi bakacağız?

İnsan canı bu yahu, türk, arap, amerikan, alman, çinli, japon ne farkeder. Bu kadar mı vicdan yoksunu hale geldiniz.

Son düzenleme: