xsharke 87 Üstün Sadakat Rozeti Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 2.273 Çözümler 10 Beğeniler 2.126 Yer İstanbul 5 Temmuz 2026 #11 John Moyer dedi: Doğru değil. Genişletmek için tıkla... Utanmadan cevap veriyor birde. En ufak yardımları yok belli ki Discord'un açılması için.
John Moyer dedi: Doğru değil. Genişletmek için tıkla... Utanmadan cevap veriyor birde. En ufak yardımları yok belli ki Discord'un açılması için.
Astronotarda 87 Üstün Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 3.160 Çözümler 23 Beğeniler 2.718 5 Temmuz 2026 #12 xsharke dedi: Utanmadan cevap veriyor birde. En ufak yardımları yok belli ki Discord'un açılması için. Genişletmek için tıkla... Açılması büyük ihtimalle işlerine gelmiyordur. Verileri ABD'ye ve birkaç ülkeye daha veriyorlar ama TR'ye vermeye gelince sorun çıkar kesin.
xsharke dedi: Utanmadan cevap veriyor birde. En ufak yardımları yok belli ki Discord'un açılması için. Genişletmek için tıkla... Açılması büyük ihtimalle işlerine gelmiyordur. Verileri ABD'ye ve birkaç ülkeye daha veriyorlar ama TR'ye vermeye gelince sorun çıkar kesin.
Torukojin Kaneki Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.589 Çözümler 2 Beğeniler 740 Yer Manisa 8 Temmuz 2026 #13 65W dedi: Bulduğum haber sayfasında kaynak bile yok. Pek inanmadım. Bu konu hakkında bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Ben anlamadım şimdi verileri paylaşıyor mu? Ayrıca çok fazla insan var 7 yaşındaki çocuk bile tiktokta insanlara dm gel senin için yapayım diyor. Hangi birini alacaksınız? Ülkenin yarısı bu tipler. Son düzenleme: 8 Temmuz 2026
65W dedi: Bulduğum haber sayfasında kaynak bile yok. Pek inanmadım. Bu konu hakkında bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Ben anlamadım şimdi verileri paylaşıyor mu? Ayrıca çok fazla insan var 7 yaşındaki çocuk bile tiktokta insanlara dm gel senin için yapayım diyor. Hangi birini alacaksınız? Ülkenin yarısı bu tipler.