Hocam, ne yapayım? Allah aşkına, içinde canavarlar olan şeyi bilim kurgu diye pazarlıyor film şirketleri. Ama gene izlerim; sadece bilim kurgu gözüyle izlemem.
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam, ne yapayım? Allah aşkına, içinde canavarlar olan şeyi bilim kurgu diye pazarlıyor film şirketleri. Ama gene izlerim; sadece bilim kurgu gözüyle izlemem.
Ya sana bilim kurguyu yanlış anlattılar ya başka bir şey var. Tabi izlenir ama bahsettiğin Star Wars bilim kurgu türünün kült filmidir.
2001 ve Star Trek'e saygım var ama Star Wars, bunların yanında biraz hafif kalıyor. Bunlardan bir şeyler öğrenirsiniz ama Star Wars'tan bence bir şey öğrenilmez.Ya sana bilim kurguyu yanlış anlattılar ya başka bir şey var. Tabi izlenir ama bahsettiğin Star Wars bilim kurgu türünün kült filmidir.
2001 ve Star Trek'e saygım var ama Star Wars, bunların yanında biraz hafif kalıyor. Bunlardan bir şeyler öğrenirsiniz ama Star Wars'tan bence bir şey öğrenilmez.
FIlmlerden neden bir şey ögrenmek isteyeyim hocam? Tek amacım kafamı dağıtmak, bir de kafamı mı yoracağım izlerken?
Film size Yahudilik dayatması yaparsa, illaki rahatsız olursunuz, değil mi hocam? Bunu Star Wars yapıyor.FIlmlerden neden bir şey ögrenmek isteyeyim hocam? Tek amacım kafamı dağıtmak, bir de kafamı mı yoracağım izlerken?![]()
Not: Yahudi nefreti yok, sadece bir dayatma olduğunu belirtiyorum.
- Makaleler
- 1
Tecavüz, taciz, fakir kız - zengin oğlan, ensest, romantizm, yaz filmleri, cin filmleri, komedi filmleri dâhâ çok ilgi çekiyor.
Sanat-tasarım öğrencilerine ekmek verecek şirket yoksa bilim kurgu ve fantastik film izlemeyi dâhâ çok beklersiniz.
Sanat-tasarım öğrencilerine ekmek verecek şirket yoksa bilim kurgu ve fantastik film izlemeyi dâhâ çok beklersiniz.
Film size Yahudilik dayatması yaparsa, illaki rahatsız olursunuz, değil mi hocam? Bunu Star Wars yapıyor.
Not: Yahudi nefreti yok, sadece bir dayatma olduğunu belirtiyorum.
Beni rahatsız etmez hocam. Dediğim gibi kafa yoran filmleri izlemiyorum. Zaten kafamda bir sürü şey var. Elimden geldiğince aksiyon, bilim-kurgu, korku filmlerini izlemeyi tercih ediyorum.
Serdar4586
Başarılı
Bu mu bilim kurgu
Tecavüz, taciz, fakir kız - zengin oğlan, ensest, romantizm, yaz filmleri, cin filmleri, komedi filmleri dâhâ çok ilgi çekiyor.
Türkiye'nin zeka seviyesine göre yapılan türler Türk dizilerini izleyen ülkelere bak mesela genellikle az gelişmiş ya da eğitim seviyesi düşük ülkeler de Türk dizileri çok izlenir Türkiye de bilim zayıf olduğunu için kitleye hitaben diziler çıkıyor.
2001 ve star Trek'e saygım var ama Star Wars, bunların yanında biraz hafif kalıyor. Bunlardan bir şeyler öğrenirsiniz ama Star Wars'tan bence bir şey öğrenilmez.
Star Wars bilim kurgunun Orta Çağ'ı gibi yani yüzlerce binlerce yıl sonra insanoğlunun Orta Çağ'a geri dönmesini anlatıyor.
Son düzenleme: