Devlet her zaman doğrusunu bilir ve yapar. Devlete karşı sokağa çıkan anarşisttir ve dış güçlerin oyunudur! Ne kadar çok vergi verirsen o kadar iyi vatandaşsın. Sosyal medyayı boşuna mı kapattılar? Birsürü ahlaksızlığın döndüğü yer sonuçta.

Eki Görüntüle 72076
Saçmalamışsın. Haramın da konuyla gram alakası yok. İnsanların protesto hakkı mevcut ve gerekirse hükumeti bile protesto edebilirler.

Devlet her zaman doğrusunu bilir ve yapar. Devlete karşı sokağa çıkan anarşisttir ve dış güçlerin oyunudur! Ne kadar çok vergi verirsen o kadar iyi vatandaşsın. Sosyal medyayı boşuna mı kapattılar? Bir sürü ahlaksızlığın döndüğü yer sonuçta.

Eki Görüntüle 72076

Ne kadar soyulursan o kadar iyi vatandaşsın mı? Gece kuluplerinde, barlarda veya pavyonlarda ahlaksızlık dönmüyor mu? Sizin dediğinize bakarsak sokaklarda da ahlaksızlık yapılıyor. Sokaklar kapatılıyor mu?

Bu millet zamanında bu kadar haksızlığa boyun eğdi sonucu ne oldu?

Sosyalist düşünce üzerine eylem yaparsan sorun olur, araya demciler girip onu kendi eylemine çeker. Türkçü bakış açısıyla eyleme geçersen, işte o zaman etkili olur. Bizim sorunumuz çok, tek millet olamadığımız için çok sorun yaşıyoruz. Bu ülke artık dayanılmaz hale geldi. Ben gelecek yıllarda; AKP, cehabe, dem, MHP, bbp, HÜDA PAR vb gibi partileri görmek istemiyorum

Ne kadar soyulursan o kadar iyi vatandaşsın mı? Gece kuluplerinde, barlarda veya pavyonlarda ahlaksızlık dönmüyor mu? Sizin dediğinize bakarsak sokaklarda da ahlaksızlık yapılıyor. Sokaklar kapatılıyor mu?

Bu millet zamanında bu kadar haksızlığa boyun eğdi sonucu ne oldu?
Bar ve pavyonlara çoluk çocuk giremiyor. Ancak 12, 14 yaşında çocukların ellerinde telefon ve sürekli sosyal medyada geziyor.

Bar ve pavyonlara çoluk çocuk giremiyor. Ancak 12, 14 yaşında çocukların ellerinde telefon ve sürekli sosyal medyada geziyor.
Peki sokaklarda ahlaksızlık yapılmıyor mu? 12-14 yaşında olan çocuklar da sokaklarda dolaşıyor. O zaman anlattığınıza göre sokaklarında yasaklanması gerekir.

Peki sokaklarda ahlaksızlık yapılmıyor mu? 12-14 yaşında olan çocuklar da sokaklarda dolaşıyor. O zaman anlattığınıza göre sokaklarında yasaklanması gerekir.
Öyle zaten geç saatte (22-23 saatlerinde) 12 yaşında çocukları sokaklarda görüyorum oturmuşlar cep telefonundan chat yapıyorlar ellerde sıgara. Nerde bu anna baba diye düşünmüyor değilim.