Neden pişman oldunuz hocam? Size göre hangi oyunun hikayesi daha iyi geliyor? Neresini beğenmediniz? Ben RDR 2'yi dediğiniz gibi ölümüne öven birisi değilim ama severim.

Dümdüz at sürüyoruz başka bir açıklaması var mı :D
Oyunu oynamadım. Fakat oyun zaten bir RPG ögeleri bulunan macera oyunu. RDR 2 sadece sinematiği alışılmıştan çok anladığım kadarıyla.

Yani bu tarz oyunlarda anlık haz almaya bakmamanız lazım. Anlık haz için Doom, Valorant gibi aksiyonu bol oyunlar oynamalı.

RDR 2 gibi bir oyun oynarken anı yaşamaya, o sahneye bölüme odaklanmak gerekir. Çünkü dev bir stüdyo ortamında geliştirilmiş, arka plan hikayesi için uğraşılmış AAA bir oyun. Gireyim de iki eğleneyim derseniz sıkılırsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de çok sıkılmıştım hatta alıp iade ettim sonra 90 TL civarına tekrar aldim sirf bir ara oynarım diye. Atmosferi çok guzel ama hikayesi pek çekmedi.

Tamamen at sürme simülatörü değil de oyunun çoğunluğu at üstünde geçiyor. Arkadaşın belirttiği gibi Türkler hariç daha bu kadar abartan oyun topluluğu görmedim.

19. Yüzyılda kovboy temalı Amerika kıtasında tam olarak ne yapılmasını bekliyordun?

Pes doğrusu Rockstar açık dünya kovboy oyununda oyunda at ile bir yerlere mi gidilir? Koysaydın şöyle Benefactor Schlager, Zentorno, Emerus filan.

Konuyu açan kullanıcı da fazla tutarsız:

Son düzenleyen: Moderatör: