Koneko Toujou

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
TurkNet sitesinden sorguladığımda altyapı var olarak gözüküyor. Fakat şu anda Türk Telekom'dan çıkamam çünkü 5 bin TL'ye yakın cayma bedeli çıkıyor. Türk Telekom'un sitesinden altyapıya baktım bir şey gözükmüyor. TurkNet altyapısındaki fiber ile Türk Telekom interneti kullanmak için nasıl bir yol izlemem lazım? Direkt İzmir'deki Türk Telekom müdürlüğüne mi gideyim yoksa mail atsam yeterli oluyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
TurkNet sitesinden sorguladığımda altyapı var olarak gözüküyor. Fakat şu anda Türk Telekom'dan çıkamam çünkü 5 bin TL'ye yakın cayma bedeli çıkıyor. Türk Telekom'un sitesinden altyapıya baktım bir şey gözükmüyor. TurkNet altyapısındaki fiber ile Türk Telekom interneti kullanmak için nasıl bir yol izlemem lazım? Direkt İzmir'deki Türk Telekom müdürlüğüne mi gideyim yoksa mail atsam yeterli oluyor mu?
Türk Telekom mu fiber çekti Türknet mi? Eğer gigafiberse Türk Telekom ile kullanamazsınız. 2500 lira cayma bedelini Türknet zaten indirimden düşüyor. Ona göre hareket edin isterseniz.

Türk Telekom mu fiber çekti TurkNet mi? Eğer gigafiberse Türk Telekom ile kullanamazsınız. 2500 lira cayma bedelini TurkNet zaten indirimden düşüyor. Ona göre hareket edin isterseniz.

TurkNet kendi fiberini diğer ISP'ler ile paylaşmıyor. Bu sebepten dolayı Türk Telekom üzerinde kullanamazsınız. 5.000 TL cayma bedeliniz varsa 2500 TL'sini TurkNet karşılıyor.

Türk Telekom'la bayide görüştüğümde ( cayma bedelini de öğrendiğim gün) bana TurkNet altyapısı ile Türk Telekom fiberi kullanabileceğimi söylediler. Burada yanlış bir bilgi mi var yani?

Türk Telekom'la bayide görüştüğümde ( cayma bedelini de öğrendiğim gün) bana TurkNet altyapısı ile Türk Telekom fiberi kullanabileceğimi söylediler. Burada yanlış bir bilgi mi var yani?
Aynısını bir tanıddığım için sorduğumda bana kullanamayacağımızı soylediler. Belki değişkenlik olabiliyordur.

Tütk Telekom'un kendi fiber altyapısıysa evet TurkNet'le kullanabilirsin, Türk Telekom'la da kullanabilirsin. Ama GigaFiber altyapısı diyorsan o sadece TurkNet'te geçerli.

Son düzenleyen: Moderatör:
TurkNet'in kutusundan Türk Telekom kullanan kimseyi duymadım. Pek bir anlamı da yok gibi geliyor. Neden taahhüt bitişini beklemiyorsunuz? Cayma bedeli ödemeye razıysanız neden kendi fiberinde daha kötü hizmet veren Türk Telekom'u tercih ediyorsunuz? Milletin yazdığına göre fiberde TurkNet daha sık ve uzun süreli kopuyor ama bunun sebebi parayı ödediğiniz firma değil, kabloya sahip olan firma. Türk Telekom hat çekseydi cayma bedeli olmaksızın paket yükseltmesiyle geçmeniz mümkün olabilirdi ama öyle bir durumdan da bahsetmiyorsunuz.

Şuna rağmen duymadım. Fasıl Sokak görseline bakabilirsiniz. Soldaki kablo Türk Telekom'un, sağdakiler Turknet'in. Sağdakilerden biri aynı binaya gidiyor. O binada iki kutu var. Herhalde pilot bölge değilizdir.

Bize de yavaş yavaş çekiyor TurkNet. Türk Telekom hala 30 yıllık kablodan para kazanıyor. Yine de taahhüt bitmeden geçmeyeceğim. Zaten millete engelli gibi kablo çekip durmuşlar. İstediğim odaya çekeceklerinden şüpheliyim. Böyle çekerlerse her hafta binadaki her daireye tekrar kablo çekmeye gelirler.

1778050511358.webp