TurkNet'te sadece GigaFiber olan binalarda altyapı sorgulanıyor, diğer adreslerde "Altyapı yok, geldiğinde haber verelim." sayfasına atıyor. Artık sadece kendi altyapılarından mı hizmet veriyorlar?
İnternet Tarifeleri bölümünde VAE yani Türk Telekom paketleri gözükmeye devam ediyor.
Yalnızca Türk Telekom, Superonline ve KabloNet altyapılarının bulunduğu bir adreste aşağıdaki sonuç çıktı. Bu arada site arayüzünün değiştiğini fark ettim.
Ben de sorguladım, Türk Telekom VDSL altyapım vardı ancak artık gözükmüyor. Altyapı olduğunu bildiğim başka bir adresi de sorguladım orası da altyapı yok dedi. Var bir sıkıntı ama bakalım ne acaba
Bizim apartmanda 100 Mbps Sup*ronline, 1000 Mbps ise Türk Telekom altyapısı var, TurkNet'ten sorgulayınca 100 Mbps diyor. Türk Telekom altyapısını göstermiyor.
Turknet kademeli olarak GigaFiber altyapı ağını genişletiyor. Kendi altyapısının bulunduğu yerlerde 1 Gbps verebiliyor. Kendi altyapısının olmadığı bölgelerde, Türk Telekom altyapısını kullanıyor. Bu da genelde maksimum 100 Mbps ile sınırlı kalıyor. Yani tamamen Türk Telekom altyapısından kopmuş değil.