lireal

Çalışkan
Halihazırda Türk Telekom kullanıyorum. Mahalleme TurkNet tarafından GigaFiber getirildiği için TurkNet'e geçmek istiyorum. TurkNet 2500 TL'ye kadar cayma bedelini ödeyebileceğini söylüyor benim ise cayma bedelim şu an 3000TL. Bu cayma bedeli işlemi nasıl oluyor ve Türk Telekom'u iptal ettikten sonra TurkNet ortalama kaç günde gelip internet bağlıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bence bu detaylari kendilerini arayip sorsan daha iyi olur sürekli güncelleyebiliyorlar.

Sifirdan altyapı getirdilerse biraz uzun sürer baglanmasi kablo cekmeleri lazim dairene.

Hocam bence bu detaylari kendilerini arayip sorsan daha iyi olur sürekli güncelleyebiliyorlar.

Sifirdan altyapı getirdilerse biraz uzun sürer baglanmasi kablo cekmeleri lazim dairene.
Şu an GigaFiber var. Arkadaşım TurkNet kullanıcısıydı, GigaFiber'e geçti, ertesi gün bağlamaya geldiler.

Interneti 3 gün içinde bağladılar bana. Cayma bedelini siz ödüyorsunuz, daha sonradan onlar eşit bir şekilde 6 ay faturaya bölerek düşüyor.
Yani 3.000 TL şu an cayma bedelim ben direkt 3.000 TL'yi ödüyorum sonra aylık 700 TL olan internet paketimi 6 ay boyunca 200 TL'den mi ödüyorum?