Bugün internetim bağlandı, fakat ben şuan masaüstünden DNS ayarladığım halde Discord Starting ekranında kalıyor. Bu durumda ne yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Dediklerinizi denedim fakat işe yaramadı. Sorunun başka bir şey olduğunu düşünüyorum. GoodByeDPI kullandığımda rahatlıkla girebiliyorum fakat DNS değiştirdiğimde işe yaramıyor. Belki de farklı DNS sunucularını denemeleyim fakat biraz can sıkıcı bir durum.Adguıard DNS'in IP'leri ;
Modeme elle girerek denenebilir eger dns.adguard.com olarak girilemiyorsa.
- 94.140.14.14
- 94.140.15.15
Çok iyi olur hocam. Anlayamadım bir türlü bu arayüzü.
Bana verdikleri modem çok eksik, gösterdiğiniz hiç bir şey bende yok neredeyse. Yeni modem almak şart oldu gerçekten.Merhaba,
Sosyalde pek çok kullanıcının modem ayarlarından DNS değiştiremediğine tanıklık ettim. O nedenle bu kılavuz konuyu açmak istedim.
Modem arayüz tasarımları, ilerlenmesi gereken adımlar, markadan markaya değişiklik gösterebilir. Ben bu konuda, kendi modemim olan ZTE H3600 marka model modem ve TurkNet internet servis sağlayıcısı için yönergeleri göstereceğim.
DNS değiştirerek Türkiye'de yasaklı olan tüm siteleri ziyaret edebilirsiniz. Ek olarak bu işlemin indirme ve yükleme hızınızı ve gecikme değerlerinizi etkilemediğini içtenlikle belirtebilirim.
1. Adım: PPP Kullanıcı Adı...
- RoaringLion
- değiştirme dns marka modem zte
- Forum: Ağ Donanımları
Neyse, sosyale bir kılavuz kazandırmış oldunuz. Hahaha!Bana verdikleri modem çok eksik, gösterdiğiniz hiç bir şey bende yok neredeyse. Yeni modem almak şart oldu gerçekten.