SeeYouLater

Uzman
Yer
TOKAT
Arkadaşlar merhaba, başlıkta belirttiğim gibi fibere asla geçemiyorum. Durumu şöyle izah edeyim: Benim binama 1 sene önce fiber altyapı geldi, binaya fiber kutu koydular ve dairelere tüm kablolar çekildi. Ben hâlihazırda zaten TurkNet kullanıcısıyım, fiyat farkı ödemeden fibere geçebilme şansım var. Başvurumu yaptım, bana hattın daha çekilmediğini söylediler. Tamam dedim, bekledim. Daha sonra alt kat komşum farklı bir servis sağlayıcısından TurkNet fibere geçmek istedi; arkadaşım kayıt oluşturur oluşturmaz ekipler geldi ve bağlantısını sağladı. Şu anda bir kat altımda fiber kullanıyor ama bana tam 4 ay oldu, gelen giden asla yok. Defalarca aradım, defalarca talep açtım; “henüz hazır değil” dediler. Daha sonra bana 31/10/2025 tarihinde bu sorun çözülecek, tekrar talep açın dediler. Tam 4 ay süren bu sürecin sonucunda dün yine talep açtım ve fiber ekiplerinin tarafımıza yönlendirildiğini ama Türk Telekom’un başvuruyu iptal ettiğini öğrendim. Benim bir şeyler yapmam gerekiyor. BTK’ya şikayet ettim ama yani artık fiber hevesim de kalmadı, hiçbir şey kalmadı. Bana bir akıl verebilir misiniz?

Arkadaşlar merhaba, başlıkta belirttiğim gibi fibere asla geçemiyorum. Durumu şöyle izah edeyim: Benim binama 1 sene önce fiber altyapı geldi, binaya fiber kutu koydular ve dairelere tüm kablolar çekildi. Ben hâlihazırda zaten TurkNet kullanıcısıyım, fiyat farkı ödemeden fibere geçebilme şansım var. Başvurumu yaptım, bana hattın daha çekilmediğini söylediler.
Bizim apartmana da geçen hafta geldiler, en az dört kişinin onaylaması gerekiyor diye komşulardan dönüş bekliyoruz. İşin garipi fibere geçince faturanıza fark yansıyacaktır demişler. Baktığında ben de 8 seneyi aşkındır TurkNet kullanıyorum, fiyat farkı bize neden çıkıyor anlamadım şimdi.

Binaya gelen fiber Telekom'a ait diye anladım ve siz Turknet kullanmak istiyorsunuz doğru mu?
TürkNet fiber kendisi olduğunda her yerde bağlantıyı hemen tamamlıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türk Telekom'a geçin, taahhüt bitimine kadar kullanıp sonra tekrar Türknet'e geçin. TT altyapısında yaşanan sorunlarda maalesef Türknet müdahalesi yetersiz kalıyor. Daha önce ufak bir arıza yaşayıp 1 ay çözümleyemeyen biri olarak söyleyebilirim ki tek doğru yol bu.

Türk Telekom bağlatırsanız 1 günde falan gelir kurarlar muhtemelen. Türk Telekom'a geçin.

Benim de aklımda bu geçiyor sanırım böyle yapacağım.

Bizim apartmana da geçen hafta geldiler, en az dört kişinin onaylaması gerekiyor diye komşulardan dönüş bekliyoruz. İşin garipi fibere geçince faturanıza fark yansıyacaktır demişler. Baktığında ben de 8 seneyi aşkındır TurkNet kullanıyorum, fiyat farkı bize neden çıkıyor anlamadım şimdi.
Benden fiyat farkı istemiyorlar ancak asla bağlatamıyorum asla sanırım herkesin dediği gibi TürkTelekoma geçeceğim

CEO'ya yazmayı deneyin Linkedin veya Twitter üzerinden. Ekip gelmiyorsa maalesef Telekom'un yıldırmalarından biri olabilir.