Hız testi yaparken bir sorun olmuyor, bufferbloat testinde de A grade alıyor Wi-Fi'de. CS2 yoktu, indirip topluluk sunucularına girdik, bu sefer modem yeniden başlamadı ama internet gitti hatta S23 cihazimda doğrudan Wi-Fi yok oldu. IP15 ve 15 PM'de de bağlı görünürken internet tamamen gitti.
Anlıyorum hocam. Benim dandirik 390 yıllık modemde VDSL altyapıda boyle bir sey olmuyordu, aldığım hiz 90 falandı. Arkadaşım su anki sitemizin farkli bir dairesinde fiber altyapıda TP-Link EX520V kullanıyordu, yanlış hatırlamıyorsam 100'e 30 küsur falan alıyordu. Birlikte bir daireye taşındık, hatta aynı sitede yan binaya taşındık. Telekom ekibi gelip kafasına göre TP-Link EX520V yerine Zyxel EX3501-T0 AX3000 taktılar. Şu ana kadar ilk defa Squad açtık, bu yaşandı. CS2 indirip topluluk sunucularına baktık, orada da yukarida yazdığım gibi internet gidiyor, modem yeniden başlamıyor.
Bu arada dediğiniz yontemi denedim, Squad'da filtre yöntemi kısıtlı, sadece TR sunucularıni işaretlememe ragmen çöktü, ping sınırını da 60 yapmistim.
Final sınavlarını verip döneceğiz, Eylül'e kadar Squad vs. oynamasak da olur, dert değil. Dönünce yeni bir modem, router ne lazımsa alinir sorun yok. Peki bu durumu TurkNet'e anlatsak bir cozum sunarlar mj acep?