Turknet fiberde gigabit hızı vermiyor mu?

Aynen. Türk telekom artık gelene geçene gigabit destekli modem vermeye başladı. Modem+GPON takıp gidecekler.
Sağol dostum. Müşteri hizmetleri senin söylediğini söyleyemedi. Acemiydi galiba, kafamı karıştırdı.

Sağol dostum. Müşteri hizmetleri senin söylediğini söyleyemedi. Acemiydi galiba, kafamı karıştırdı.
Bende olan terane buydu. Ekip geldi; kablo çekti, Gpon+routeri bağlayıp hızı test etti. Sonra da çekip gitti. Ben ihtiyacım yok diye açmadım gigabiti fakat verdikleri Router "1800 Megabit" destekliydi. Yardımcı olabildiysem ne mutlu. İyi akşamlar.

İfadeler: aes
Şimdi ben fibere geçince router'ın yeri değişecek ve odamdan uzak olacak. Fiber takıldıktan sonra elektrikçiye kablo çektireceğim. Hızı kendi bilgisayarlarını takıp mı test ediyorlar? Kablo'yu sonradan çektireceğim için bilgisayara bağlayacak kablo yok. Bir de internetten fibere geçme başvurusu yapar yapmaz internet bağlantısını kesiyorlar mı yoksa fiberi bağlamaya geldiklerinde mi kesiyorlar?

Bende teknisyen elindeki tabletten test etmişti hızı.
Son sorunun cevabını bilmiyorum. Ben turksattan geçmiştim. Müşteri hizmetlerine sorman lazım o kısmı.

İfadeler: aes
Elektrikçiden kablo çekmene gerek yok. Kurulum yapan kişilere gelince, "Modemi bilgisayarın olduğu odaya koymak istiyorum" de. Odaya kadar fiber çekerler zaten. Ayrıca modemin içinden internet kablosu da çıkıyor. Elektrikçi ile işin yok yani senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…