25457
Uzman
TurkNet GigaFiber kablolu bağlantı ile yaptığım test sonucu nasıl? TP-Link Archer BE230 kullanıyorum.
Hocam BE230 aldım bende yeni ve bufferbloat sorunu yaşıyorum aynı senin sonuçlardaki gibi. Çözebilmiş miydin yardımcı olur musun?Eki Görüntüle 204817
Guüncelledikten sonra. @Liguori bakabilir misiniz?
Eski routerda QoS ayarı yapmadan iyi değerler alıyordum, 8 yıllık bir routerdı.
Keenetic Titan alarak sorunu çözmüştü en son. @25457 daha iyi yanıt verebilir müsaitliğinde.Hocam BE230 aldım bende yeni ve bufferbloat sorunu yaşıyorum aynı senin sonuçlardaki gibi. Çözebilmiş miydin yardımcı olur musun?
BE230 ile sorunu çözememiştim, kablosuz performansı da kötüydü. Keenetic Titan aldım sorunum düzeldi. Keenetic router'lar bufferbloat konusunda iyiler. Eğer bütçen varsa ve iade hakkın dolmamışsa iade edip Keenetic almanı öneririm.Hocam BE230 aldım bende yeni ve bufferbloat sorunu yaşıyorum aynı senin sonuçlardaki gibi. Çözebilmiş miydin yardımcı olur musun?
BE230 ile sorunu çözememiştim, kablosuz performansı da kötüydü. Keenetic titan aldım sorunum düzeldi. Keenetic Router'lar bufferbloat konusunda iyiler. Eğer bütçen varsa ve iade hakkın dolmamışsa iade edip Keenetic almanı öneririm.
Eğer altyapında sorun varsa bu sorunu router ile çözemezsin.
Bende superonline nin kendi modeminde bufferbloat testinde aldığım B sonucunu düzeltirim diye düşündüm. BE230 aldım bufferbloat testim daha da kötüye gitti ve çekim alanı s.online modeminden bile daha vasattı. Şimdi türknet bağlatıyorum, %90 ihtimalle de onların verdiği modemi kullanmayıp keenetic titan alacağım.BE230 ile sorunu çözememiştim, kablosuz performansı da kötüydü. Keenetic Titan aldım sorunum düzeldi. Keenetic router'lar bufferbloat konusunda iyiler. Eğer bütçen varsa ve iade hakkın dolmamışsa iade edip Keenetic almanı öneririm.
Eğer altyapında sorun varsa bu sorunu router ile çözemezsin.
BE7200 olanı aldım. Bufferbloat test sonucum A çıkıyor. Kablosuz performansı daha iyi, evin her yerinde 900 Mbps alabiliyorum. Fakat eviniz büyükse mesh sistem kurmanız daha iyi olacaktır. Ve bufferbloat için Raspberry Pi 5 gibi bir cihaz almanız çok iyi olur.Bende superonline nin kendi modeminde bufferbloat testinde aldığım B sonucunu düzeltirim diye düşündüm. BE230 aldım bufferbloat testim daha da kötüye gitti ve çekim alanı s.online modeminden bile daha vasattı. Şimdi türknet bağlatıyorum, %90 ihtimalle de onların verdiği modemi kullanmayıp keenetic titan alacağım.
Siz titan ın hangi versiyonunu aldınız? be7200 mü ax3200 mü
Titan a geçince bufferbloat test sonuçlarınız nasıl çıktı ?