Merhaba. Manisa'da yaşıyorum ve merkezin bir kısmına GigaFiber geldi. Fakat benim bulunduğum kısma hala gelmedi. TurkNet'in sitesinde de Manisa GigaFiber bölgesi olarak yazıyor. Her yere de reklamlar astılar şehirde. Sitede GigaFiber isteme diye bir şey vardı ama artık nedense o seçenek çıkmıyor bende. Daha hızlı gelmesi için ne yapmalıyım?
Detaylar
Kim cevapladı?Merhaba. Manisa'da yaşıyorum ve merkezin bir kısmına GigaFiber geldi. Fakat benim bulunduğum kısma hala gelmedi. TurkNet'in sitesinde de Manisa GigaFiber bölgesi olarak yazıyor. Her yere de reklamlar astılar şehirde. Sitede GigaFiber isteme diye bir şey vardı ama artık nedense o seçenek çıkmıyor bende. Daha hızlı gelmesi için ne yapmalıyım?
TurkNet şu an her yere yapmaya çalışıyor sizin de oraya gelecektir benim mahallede kimse fiber başvurmadi o halde gelip taktılar yavaş bir şekilde takılıyorlar.
AbdurrahmanUlaş
Becerikli
ben İstanbul dayım Ümraniye ilçesinde site Mahallesinde tek bir sokakta tek bir sitede GigaFiber var inşallah en kısa sürede bize de gelir. İstanbul da bir çok yerde var ama Anadolu yakasında çok az var çoğalması çok güzel olur.
Manisa ya şimdi den hayırlı olsun.
Manisa ya şimdi den hayırlı olsun.
Liguori
Yetkin
- Makaleler
- 1
Gigafiber İstiyorum- Fiber Altyapı - Turknet
Dünya hızında internete kavuşmak için hemen sayfamızı ziyaret edip talebinizi bırakın, mahallenizi zirveye taşıyacak ilk adımınızı atın!
Bu formu doldurup yakınınızdakiler ile paylaşmanız gelmesini hızlandırabilir. Eğer mahalleninize geldi ise elinde sonunda sizin apartmana veya siteye de gelir. Ama ne kadar sürede gelir belli olmaz. Bazen yan binada Gigafiber olsa bile gelmeleri yıllar sürebiliyor.
Evet, Soyak Yenişehir sitesi orası. Onun dışında Ümraniye'de hiç yok zaten, Şerifali, Tatlısu falan hiçbirinde yok. Anadolu yakası Kadıköy dışında GigaFiber'de yayılmamış.ben İstanbul dayım Ümraniye ilçesinde site Mahallesinde tek bir sokakta tek bir sitede GigaFiber var
AbdurrahmanUlaş
Becerikli
Hocam bir de emlak konut komşum finans evlerinde var. Ben tek bu sitede var diye biliyordum Soyak da olduğunu ilk sizde duydun. Umarım herkese gelir de herkes güzel adil bir internet kullanır.Gigafiber İstiyorum- Fiber Altyapı - Turknet
Dünya hızında internete kavuşmak için hemen sayfamızı ziyaret edip talebinizi bırakın, mahallenizi zirveye taşıyacak ilk adımınızı atın!www.turk.net
Bu formu doldurup yakınınızdakiler ile paylaşmanız gelmesini hızlandırabilir. Eğer mahalleninize geldi ise elinde sonunda sizin apartmana veya siteye de gelir. Ama ne kadar sürede gelir belli olmaz. Bazen yan binada Gigafiber olsa bile gelmeleri yıllar sürebiliyor.
Evet, Soyak Yenişehir sitesi orası. Onun dışında Ümraniye'de hiç yok zaten, Şerifali, Tatlısu falan hiçbirinde yok. Anadolu yakası Kadıköy dışında GigaFiber'de yayılmamış.
Tatlısu Mahallesinde de var sanırsam arkadaşım bazı sitelerde var dedi sanırsam yavaş yavaş yaygınlaşıyor. O mahallede ikamet eden bir arkadaşım alt yapı için bazı sokaklara girmişler.
Kesin bir vakit vermek zor. Ben GigaFiber istiyorum başvurusu yaptıktan 3-4 yıl sonra geldi. Mahallemizin planlamada olup olmadığını bu haritadan kontrol edebilirsiniz.
Temelini atmış olduğum TurkNet GigaFiber haritası artık en güncel sürümüyle burada olacak:
Konu altına lütfen bölgenizde GigaFiber varsa belirtin. Buna göre haritayı güncelleyeceğiz.
Özellikle mahalle belirtirseniz seviniriz.
Konu altına lütfen bölgenizde GigaFiber varsa belirtin. Buna göre haritayı güncelleyeceğiz.
Bu çalışmanın bazı bölümlerinde Donanım Haber ve Techolay forumunda paylaşılan haritalardan yararlanılarak geliştirmeler yapılmıştır.
- Recep Baltaş
- altyapı gigafiber harita turknet turknet gigafiber
- Forum: TurkNet
Kesin bir vakit vermek zor. Ben GigaFiber istiyorum başvurusu yaptıktan 3-4 yıl sonra geldi. Mahallemizin planlamada olup olmadığını bu haritadan kontrol edebilirsiniz.
Temelini atmış olduğum TurkNet GigaFiber haritası artık en güncel sürümüyle burada olacak:
Bu çalışmanın bazı bölümlerinde Donanım Haber ve Techolay forumunda paylaşılan haritalardan yararlanılarak geliştirmeler yapılmıştır.
- Recep Baltaş
- altyapı gigafiber harita turknet turknet gigafiber
- Forum: TurkNet
Yolun üst tarafında var bizim tarafımızda yok