Detaylar
Kim cevapladı?Normal değil hocam. Gelen ekip sizi aradıysa geri arayıp durumu bildirebilirsiniz.
erdym
Üstün
Değil ben ilk bağlattığım sıra bunu yaşadığım da modeme reset atıp çözmüşlerdi fakat sizde farklı bir sorun olabilir. Zaten kuran ekip kendi ekipleriyse hız değerlerini kontrol edip ayrılıyorlardı. Kendi altyapısında 1000/1000 internet sağlamaları gerekiyor.
Aradılar da Turknet'in 444 lü numarasından aradılar hocam. Geri arama imkanı yok yani.Normal değil hocam. Gelen ekip sizi aradıysa geri arayıp durumu bildirebilirsiniz.
Turknet altyapısı hocam. Test yapmadılar.Değil ben ilk bağlattığım sıra bunu yaşadığım da modeme reset atıp çözmüşlerdi fakat sizde farklı bir sorun olabilir. Zaten kuran ekip kendi ekipleriyse hız değerlerini kontrol edip ayrılıyorlardı. Kendi altyapısında 1000/1000 internet sağlamaları gerekiyor.
Eki Görüntüle 225157
- Makaleler
- 6
Eski evimde TurkNet GigaFiber kullanırken bende de çok nadiren garip bir şekilde upload hızı bu civarlara düşüyordu. Bir süre bekleyince veya modemi kapatıp açınca düzeliyordu.
Modemi kapatıp açtım düzelmedi. 640 çıktı. Reset ata ata 900'e yükseltecek miyiz hocam?Eski evimde TurkNet GigaFiber kullanırken bende de çok nadiren garip bir şekilde upload hızı bu civarlara düşüyordu. Bir süre bekleyince veya modemi kapatıp açınca düzeliyordu.
- Makaleler
- 6
Düzelmezse TurkNet ile iletişime geçmek mantıklı olur o zaman.Modemi kapatıp açtım düzelmedi. 640 çıktı. Reset ata ata 900'e yükseltecek miyiz hocam?![]()
TurkNet yeni müşterilerine genelde hızlı dönüş sağlıyor. Uygulama üzerinden ya da X üzerinden destek talebi oluşturmanız iyi olacaktır.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet