Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.500 TL
Ben Superonline'dan Turknet geçmek istiyorum da modem önerisi var mıdır VDSL için?
Bridge mod ile fiber router kullanmanı taviye ederim.
Ben Superonline'dan TurkNet geçmek istiyorum da modem önerisi var mıdır VDSL için?
Bütçeniz nedir hocam?
nebulali 35
Uzman
@kompetankedi hocama katılıyorum, VDSL'de bu çözüme gitmeniz doğru bir karar olur. Yok, tek cihaz kullanacağım derseniz 2. el HG633 tavsiye ederim; 300-500 TL'ye bulunabiliyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe nedir? ZyXEL VMG3625 T50b ile fiber router kombosu yapabilirsiniz. ZyXEL'i ikinci elde 500 TL'ye almıştım ben.
nebulali 35
Uzman
Bütçe nedir? ZyXEL VMG3625 T50b ile fiber router kombosu yapabilirsiniz. ZyXEL'i ikinci elde 500 TL'ye almıştım ben.
DSL performansı nasıl, hocam? BCOM dolapla koleksiyonuma katayım mı?
DSL performansı nasıl, hocam? BCOM dolapla koleksiyonuma katayım mı?![]()
Ben gayet memnunum. Hat değerlerim 150 Mbps indirme, 50 Mbps yükleme destekliyor ama TT beyefendiye göre maksimum 100/20 alabiliyoruz. Neyse, performansından gayet memnunum. 4 adet Ethernet portu da gigabit ve Wi-Fi 5, çoğu DSL ortamı için güzel bir cihaz. Çok hafif ısınıyordu, arkasına hemen USB ile çalışacak şekilde 1 fan lehimledim; tertemiz çalışıyor şu an.
2.el ZyXEL VMG3625 T50b al kalan para ile TP-Link BE230 gibi fiber router al keyfine bak.
Bunlar nasıl sizce hocam? (Ben ikinci modeli kullanıyorum.)
Yeni konular
-
-
Microsoft Surface Laptop Ultra, MacBook serisine rakip olabilir mi?
- Burak Birinci
-
-
-
-
-
-
-
-