nnomad 50 Başarılı Ağ Büyücüsü Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 846 Makaleler 2 Çözümler 8 Beğeniler 716 Bugün 15:19 #11 Furkan9600 dedi: İptal etsem mi diyorum eğer gelmezse TurkNet internet. Genişletmek için tıkla... Edebilirsin. Cayma bedelsiz sonuçta. Kullandığın kadarını öder kurtulursun.
Furkan9600 dedi: İptal etsem mi diyorum eğer gelmezse TurkNet internet. Genişletmek için tıkla... Edebilirsin. Cayma bedelsiz sonuçta. Kullandığın kadarını öder kurtulursun.
KS KS Furkan9600 6 Yetkin Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 766 Çözümler 3 Beğeniler 224 Yer Düzce Bugün 15:51 #12 nnomad dedi: Edebilirsin. Cayma bedelsiz sonuçta. Kullandığın kadarını öder kurtulursun. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani hocam en son kesilen fatura 1.299 ama kullanamadım ki hiç bakımlardan dolayı anlatacağım durumu.
nnomad dedi: Edebilirsin. Cayma bedelsiz sonuçta. Kullandığın kadarını öder kurtulursun. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani hocam en son kesilen fatura 1.299 ama kullanamadım ki hiç bakımlardan dolayı anlatacağım durumu.
nnomad 50 Başarılı Ağ Büyücüsü Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 846 Makaleler 2 Çözümler 8 Beğeniler 716 59 dakika önce #13 Furkan9600 dedi: Nasıl yani hocam en son kesilen fatura 1.299 ama kullanamadım ki hiç bakımlardan dolayı anlatacağım durumu. Genişletmek için tıkla... Onu diyorum zaten. İsterseniz paşalar gibi indirim yapmak zorundalar zaten. Ayıplı hizmet satıyorlar.
Furkan9600 dedi: Nasıl yani hocam en son kesilen fatura 1.299 ama kullanamadım ki hiç bakımlardan dolayı anlatacağım durumu. Genişletmek için tıkla... Onu diyorum zaten. İsterseniz paşalar gibi indirim yapmak zorundalar zaten. Ayıplı hizmet satıyorlar.
KS KS Furkan9600 6 Yetkin Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 766 Çözümler 3 Beğeniler 224 Yer Düzce 39 dakika önce #14 nnomad dedi: Onu diyorum zaten. İsterseniz paşalar gibi indirim yapmak zorundalar zaten. Ayıplı hizmet satıyorlar. Genişletmek için tıkla... İndirim yaparlarsa kullandığım günlerin parası hesapladım benden ücret çıkmıyor dediğim gibi 3 ay kullandım 3 ay eh işte yarım yamalak.
nnomad dedi: Onu diyorum zaten. İsterseniz paşalar gibi indirim yapmak zorundalar zaten. Ayıplı hizmet satıyorlar. Genişletmek için tıkla... İndirim yaparlarsa kullandığım günlerin parası hesapladım benden ücret çıkmıyor dediğim gibi 3 ay kullandım 3 ay eh işte yarım yamalak.